Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta to ima Žalgiris što nemaju Zvezda i Partizan: Trinkijeri govorio o A licenci za Večite

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Duhovit način da se odgovori medijima, uz osmeh je to uradio Italijan

  • 5
Andrea Trinkijeri Foto: Printscreen/Youtube

Košarkaši Crvene zvezda dočekali su ekipu Žalgirisa u meču 26. kola Evrolige i tom prilikom su poraženi rezultatom 91:93, a nakon utakmice je za medije govorio Andrea Trinkijeri.

Na pitanje oko A licence, šta to ima Žalgiris što Zvezda i Partizan nemaju odgovorio je "politički korektno" izbegavajući odgovor.

- Nećeš me uvaliti u ovu priču. Ja sam navijač košarke, obožavam igrati Evroligu u ovoj areni. Došli su mi prijatelji iz Italije da gledaju juče Partizan - Bajern i danas ovaj meč. Postoji Skala di Milano i Arena u Beogradu. Sve drugo što je politika nije za mene, ja samo znam da ove i prošle godine i Zvezda i Partizan igraju Evroligu. Šta će biti dalkje ja nemam pojma.

Crvena zvezda će naredni meč igrati u ABA ligi protiv ekipe Zadra, a nakon toga sledi pauza od takmičenja na koje smo navikli kako bi se odigrali nacionalni kupovi. Nakon te pauze sledi meč sa Bajernom u Evroligi.

(Telegraf.rs)

Video: Haos u Areni: Sudije jedva izašle iz hale, Delije pocepale tunel

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    9. februar 2024 | 23:01

    Za razliku od zvezde Žalgiris ima : 1. Ime i prezime u svetu kosarke 2. Klub sa navijačima u hali koji su pitomi i nisu divlji pa svašta ubacuju na teren 3. Uredbe finansije koje ne zavise od države 4. Konkurenti su EL koju su jednom i osvojili . Zato zvezda nikada neće dobiti A licencu EL.

  • Луцијано

    9. februar 2024 | 23:48

    Da ne gledam igrace vec sistem igre nacin plan taktiku kreativnost disciplinu fizicku spremnost odgovornost VOLEO BIH DA PARTIZAN IGRA KAO MONAKO!! PARTIZANOVA IGRA JE SVE SUPRORNO KAKO DOCI DO TOG NIVOA TO JE ZADATAK STRUKE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA