Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki miljenik Grobara napušta Asvel: Nije se snašao u Lionu, pa će sreću okušati u FIBA Ligi šampiona

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Boris Dalo će nastupati za ovaj klub do kraja tekuće sezone

  • 0
Boris Dalo Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Nekadašnji košarkaš Partizana, Boris Dalo nije se baš našao u milosti trenera tokom ove sezone u francuskom Asvelu. Nije dobijao preveliku minutažu, što je na kraju uslovilo da miljenik Grobara potraži put van kluba, prema pisanju tamošnje štampe.

Naime, kako stvari stoje, Dalo će vrlo brzo napustiti klub iz Vilerbana, pošto je prema rečima specijalizovanog novinara, Tea Kintara, pronašao dogovor sa ekipom Strazbura za koju će nastupati do kraja sezone.

Inače, nekadašnji igrač Partizana već je nastupao u Strazburu u sezoni 2019/20, kada je dodatno napredovao i napravio korak napred u svojoj karijeri.

On je karijeru započeo u Poatjeu, odakle je došao u Partizan gde je boravio od 2013. do 2015. godine. Posle toga bio je deo Antiba, Panioniosa, Arisa, Strazbura, Le Portela, Šolea, a naposletku i Asvela.

Ove sezone prosečno je beležio negativan indeks u Evroligi sa -2,7 poena, a imao je samo 0,3 skoka i 0,7 asistencija po utakmici.

Strazbur se ove sezone i dalje takmiči u FIBA Ligi šampiona, ali ima jako male šanse da prođe dalje posle tri poraza iz tri utakmice u grupi u kojoj se nalaze Unikaha, Tofaš i Šole.

(Telegraf.rs)

Video: "Uvek je lep osećaj da se okupimo za reprezentaciju": Dušan Ristić nakon treninga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA