≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda bez Miloša Teodosića u Minhenu: Veliki problem za crveno-bele pred nastavak Evrolige

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gotovo je izvesno da Janis Sferopulos neće na raspolaganju imati svog ključnog igrača

  • 17
KK Crvena Zvezda - Asvel Lion Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Crvene zvezde uskoro će ponovo zaigrati u Evroligi, posle pauze zbog reprezentacije i Kupa Radivoja Koraća, a u petak 1. marta čeka ih duel protiv Bajerna iz Minhena, gde će gotovo izvesno ponovo biti oslabljena.

Naime, Miloš Teodosić i dalje vuče povredu koju nikako da zaleči, nezvanično je potvrđeno Telegrafu, pa će po svemu sudeći crveno-beli otputovati iz Minhen bez verovatno najvažnijeg igrača ove sezone i prvog plejmejkera.

Teodosić je povredio skočni zglob na utakmici protiv Cedevita Olimpije još početkom januara, a pošto je zbog zgusnutog rasporeda često igrao i pod injekcijama i blokadama, nije u potpunosti sanirao povredu, pa trener Janis Sferopulos i stručni štab Zvezde verovatno neće računati na njega za gostovanje u 27. kolu Evrolige.

Podsetimo, Zvezda je trenutno na 16. mestu na tabeli Evrolige sa skorom 10:16 i zaostaje tri pobede za Makabijem, koji je na 10. mestu koje vodi u plej-in.

Zvezda i dalje ima teoretske šanse da se nađe u plej-inu, ali za to joj je potrebno da faktički pobeđuje na svim utakmicama do kraja i gotovo da nema prostora za poraz.

Zbog toga će meč u Minhenu biti posebno nezgodan bez Teodosića, jer ove sezone Zvezda sa njim i bez njega nije ista ekipa.

Teodosić ove sezone prosečno u Evroligi postiže 10 poena 2,1, skok i 5,7 asistencija. On je bio i MVP Kupa Radivoja Koraća i najzaslužniji što je Zvezda došla do pehara u Nišu u finalu protiv Partizana, ali je i taj meč igrao pod rizikom i sa nedovoljno zalečenom povredom.

(Telegraf.rs)

Video: Teo, Topić i Jago poveli navijanje posle osvajanja Kupa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • supergnu

    28. februar 2024 | 20:36

    Pametno brate. Pukli smo EL odavno a aba je dfinitivno pitanje zivota i smrti ove godine. Samo neka odmara da oderemo grobare i posaljemo ih gde zasluzuju...🍻🍻🍻😂😂😂

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏆🏆🏆🏅🏅🏅🏀🏀🏀

    28. februar 2024 | 19:29

    Ма биће Тео спреман за реп. Камеруна, мсм ако дођу у ситуацију да играју, ако не испадну пре тога од цедевите, или неког другог

  • Nikola

    28. februar 2024 | 19:26

    Kakav crni problem. Ispali ima 10 kola

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA