≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obradović pred Milano: "Imamo problem! Jedan igrač ne može da trenira sa ekipom, drugi pokušava"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgleda da će crno-beli morati bez Jaramaza

  • 11
KK Partizan - KK Olimpija Milano Foto: Marko Jovanović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da "crno-beli" moraju da odigraju na najvišem mogućem nivou protiv Olimpije u Milanu ako žele da ostvare pozitivan rezultat u 28. kolu Evrolige.

Utakmica između Olimpije i Partizana biće odigrana u petak od 20.30 časova u Milanu, uz napomenu da je domaćin desetkovan povredama.

- Pripremamo se za meč u Milanu. Imamo problem, pošto Ognjen Jaramaz nije sposoban da trenira sa ekipom, dok Džejms Naneli oseća probleme zbog povrede u finalu Kupa, ali pokušava da radi. Odluka o timu koji će putovati će biti doneta sutra pred trening u Areni - rekao je Obradović na konferenciji za medije u Beogradu i dodao:

- Milano je ekipa, koja je podigla broj šuteva za tri poena u poslednjih pet utakmica. Karakteristika je da imaju visoke igrače koji šutiraju veliki broj trojki. Svi osim Kajla Hajnsa su sposobni da šutiraju za tri. Potrebno je prisetiti prošle utakmice kod nas, gde su bili dominantni tokom jednog dela meča. Uspeli smo da okrenemo i na kraju pobedimo bez prevelike neizvesnosti. To je velika opomena za nas da moramo da odigramo na najvišem mogućem nivou kako bi imali pozitivan rezultat.

Obradović je istakao da ekipa radi na detaljima uoči meča u Milanu.

- Znamo da je svaka utakmica važna. Razimišljamo o Milanu, očigledno je tim razigran u napadu. U odbrani imamo probleme, ali radili smo na svemu. I kada postižete lake poene, ima prostora za napredak. Moramo da obratimo posebnu pažnju na detalje u odbrani - zaključio je Obradović.

Partizan se nalazi na 11. mestu na tabeli Evrolige sa 13 pobeda i 14 poraza, dok je Olimpija na 13. poziciji sa skorom 11/16.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    6. mart 2024 | 14:46

    Kako licemer udara hladne obloge,uvek traži izgovor,Armaniju povređeno pet igrača,Beron,Mirotić,Pojtres,Nejpir i Tonut a ne kuka Mesina,stvarno je smešno

  • Vujke13

    6. mart 2024 | 16:10

    Jedina ekipa koja je igrala u Izraelu, Svi izuzev Milana u punim sastavima, a komšinica i dalje ne može dovoljno da digne glavu da nas vidi na tabeli. Mislim da je rešenje u još jednom goštovanju u jutarnjem.

  • Луцијано

    6. mart 2024 | 22:55

    Ma kakvi jaramaz i naneli udji u utakmicu kao za tucu nateraj douzera da igra nba kosarku ajde jednu neka odigra kao lider da se bije u odbrani a u napadu da bude majkl dzejms avramovic da nastavi panter da bude lider da odigrava poentira razigrava ledej da ih ubija kao efes ponitka trifunovic da kradu lopte sto nebi i taj smit odigrao nesto odlucujuce smailagic da se vrati sve u svemu ima igraca ali moraju da pokazu karakter treba nam brejk malo imamo pobeda na strani sad je red AJDE JEDNOM SPASITE SEZONU ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA