Vreme čitanja: oko 1 min.

Loše vesti za Partizan: Armani može da računa na važne igrače, evo da li igra Mirotić

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ove vesti se neće svideti navijačima crno-belih

  • 13
Nikola Mirotić  KK Crvena zvezda - KK Olimpija Milano Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana gostovaće ekipi Olimpije iz Milana u meču 28. kola Evrolige, a nakon vesti kako će meč propustiti neki igrači, pojavile su se nove informacije.

Nakon što je najavljeno da bi veliki broj igrača mogao da propusti meč sa Partizanom, pojavila se nova informacija kako Mesina može da računa na trojicu veoma važnih momaka.

Kako javljaju italijanski mediji, dostupan će biti Šabaz Nejpir, Dijego Flakadori, a što se tiče Nikole Mirotića, očekuje se da nastupi na ovom meču, nakon što se oporavio od bolesti izazvane virusom.

Na Bilija Berona, Aleksa Pojtresa i Stefana Tonuta, sa druge strane, neće moći da računa, pa tim neće biti kompletan, ali svakako velika je stvar što će biti dostupna prethodno spomenuta tri igrača.

Meč se igra u petak, a jedan je od veoma važnih za plasman Partizana u plej-in Evrolige.

(Telegraf.rs)

Video: "Ja nisam video više poena...": Anđušić zadovoljan posle Cedevite i dva rekorda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    7. mart 2024 | 16:25

    Ko jos veruje"starim latinima"visevekovnim lazovima i prevarantima,jos bolje da igraju svi"povredjeni"igraci da se borimo"prsa u prsa muski"

  • SonjA

    7. mart 2024 | 16:46

    Zašto nam se ne sviđa? Valjda je bolje da se pogleda u lice sa ljudima koje je lagao, sa kolegama na terenu da se rukuje. Časnije je izgubiti utakmicu, nego obraz. Partizan je porodica, igrači igraju srcem za klub i reprezentaciju....ovaj građevinac i vlasnik zemljišta u Srbiji ne zna šta je reč, reprezentacija, zastava neke zemlje. Želim mu zdravlje kao i svim ljudima. Ako je grešan ima ko to odgore vidi sve....

  • ...

    7. mart 2024 | 17:01

    Aj u 20 marke da nece da igra...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA