≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki propust Monaka pred početak konferencije: Umesto grba Zvezde stavili Partizanov

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Greške se događaju

  • 11
KK Monako konferencija za medije Foto: Printskrin / YouTube

Vrlo ubedljivu partiju prikazao je Monako u susretu sa Crvenom zvezdom u 28. kolu Evrolige i trijumfom od 98:80 sebe učvrstili na mestu koje ih vodi u narednu rundu, dok su crveno-bele ostavili sa minimalnom verovatnoćom.

Jubilej Majka Džejmsa obeležio je okršaj, pa su sjajne partije Luke Mitrovića i Jaga Mateuša neutralisane, a Janisu Sferopulosu su ostale brige kako da motiviše igrače u preostalim mečevima.

Interesantna situacija dogodila se pre njegovog obraćanja medijima, pošto je na zvaničnom Jutjub kanalu Monaka umesto grba Zvezde na fičeru osvanuo grb Partizana.

Mali gaf verovatno se dogodio pošto su "kneževi" već igrali meč sa crno-belima na domaćem parketu tokom aktuelne sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Luka Mitrović srećan posle osvojenog trofeja Kupa Radivoja Koraća

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    7. mart 2024 | 21:39

    Normalno da su postavili grb Partizana jer jedino se za njega zna da je bio prvak Evrope. Kako da stave grb Zvezde kada je ona ugašena kada naprave grb FMP-2 onda će ga verivatno i staviti. Svaka istina boli pa tako i gašenje kluba koga je lično Čović ugasio i integrisao u njegov FMP-1 sada je vlasnik dva FMP-a.

  • Qyx

    7. mart 2024 | 21:59

    Jedino su iz srbije culi za partizan, ne treba im zameriti

  • Zoran

    7. mart 2024 | 21:35

    No coment😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA