≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda u problemu: Jagu od siline udarca pukla kost na glavi

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli ostali i bez poslednjeg plejmejkera

  • 19
Košarka Evroliga KK Crvena Zvezda KK Makabi Foto: Mileta Mirčetić

Crvena zvezda je u još većem problemu od četvrtka uveče usled teže povrede Jaga dos Santosa, koji je posle sudara sa Bonzi Kolsonom završio u bolnici.

Naime, on je doživeo povredu glave, prelom kosti, koji će ga bar na neko vreme držati van terena, što znači da je Zvezda ostala i bez trećeg plejmejkera.

Crveno-beli su se oglasili saopštenjem, a mi ga prenosimo u celosti:

- KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je naš igrač Jago Dos Santos zadobio povredu po tipu impresivne frakture prednjeg zida frontalnog sinusa, kao i lakši potres mozga, i to kao posledicu udarca od strane protivničkog igrača laktom u predelu čela. Nakon hitno sprovedene dijagnostike i pregleda neurohirurga i ORL specijaliste, Jago Dos Santos je zadržan u KBC Zemun na observaciji tokom noći. Ovakav tip povrede obično zahteva operativno lečenje koje je u razmatranju. KK Crvena zvezda Meridianbet će o daljem stanju, kao i prognozi lečenja i oporavka Jaga Dos Santodsa naknadno obavestiti javnost - navodi se u saopštenju.

Jago je napustio teren na oko pet minuta pred kraj utakmice, a loše vesti su stigle iz Zvezde oko sat vremena nakon utakmice. Već na terenu se videlo da povreda nije naivna, kada je dobio jak udarac laktom Kolsona.

Zvezda je ovaj meč izgubila rezultatom 84:80, što gotovo sigurno otklanja bilo kakvu mogućnost crveno-belih da se plasiraju u dalju fazu takmičenja.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos zagrmeo na konfereciji: "Nije samo do Teodosića, fale i Nedović, Lazić i Topić..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiko

    14. mart 2024 | 23:25

    A sudija dosudio obostrani faul..

  • Paja

    14. mart 2024 | 23:33

    Kolika je mržnja prema Zvezdi ovo nije normalno..u istoj smo situaciji kao i Rusija

  • Dušan

    15. mart 2024 | 07:29

    Sramno suđenje na ovoj i većini utakmica ovogodišnje evrolige . Sve odluke na pola pola redovno se donose protiv Zvezde nepostojeći fauli u napadu tehničke greške i tako redom . Sramota za košarku sramota za evroligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA