≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Non-stop gleda večite u Beogradu, a navija za Olimpiju: Pronašli smo navijačicu sa meča Zvezda - Makabi

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U četvrtak je očigledno navijala za Makabi

  • 6
Tatli Zehir Printskrin: Instagram/_tatli_zehir_

Pisali smo već da su dve devojke privukle pažnju na utakmici između Crvene zvezde i Makabija u četvrtak veče u Areni, gde su iz prvih redova pratile utakmicu 29. kola Evrolige!

Jednoj od njih parketi srpskih dvorana su i te kako poznati, jer je, sudeći po fotgrafijama na Instagramu. čest gost mečeva Crvene zvezde i Partizana u Areni, ali i ranije u Pioniru.

U pitanju je devojka koja se na Instagramu zove Tatli Zehir i koja je već podelila nekoliko kadrova iz Arene - kako pre i tokom utakmice, tako i posle kada se fotografisala sa igračima izraelskog tima.

Ova devojka za sebe kaže da je velika navijačica Olimpije iz Milana, dok je u međuvremenu počela da radi najave Evrolige. I to na srpskom jeziku. Mada i nije nikakvo iznenađenje s obzirom na to da očigledno boravi u našoj zemlji. Fotografije iz Beograda, Jagodine, Kragujevca i Čačka su dokaz za to.

- Imam jednu ljubav samo, ime joj je Olimpija Milano - napisala je na jednoj objavi krajem decembra, iz Pionira, pred meč Zvezde i Italijana.

- Za sreću je potrebno malo, zato pobedi Olimpija Milano - poručila je iz Arene kada je Olimpija gostovala Partizanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA