Vreme čitanja: oko 1 min.

Povredio se glavni igrač Valensije, evo zašto to nije dobro za Partizan

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dodatna ispitivanja su pokazala da je reč o težoj poredi

  • 5
Brendon Dejvis Printscreen: Youtube/Eurohoops Greece

Košarkaš Valensije Brendon Dejvis odsustvovaće u narednom periodu van terena zbog povrede mišića lista leve noge, saopštio je španski klub.

U saopštenju Valensije se ne navodi koliko će Dejvis morati da pauzira. On se povredio pre tri dana na meču 29. kola Evrolige protiv Fenerbahčea (118:88).

Valensija navodi da je Dejvis osetio bol tokom meča sa turskim klubom, a da su snimci potom pokazali da se radi o povredi zbog čega će iskusni košarkaš morati da propusti naredne mečeve u svim takmičenjima.

Dejvis (32) je ove sezone odigrao 26 utakmica za Valensiju u Evroligi, a prosečno je postizao 12,5 poena i imao je 3,8 skokova i 2,1 asistenciju po meču.

Valensija se nalazi na 11. mestu na tabeli Evrolige sa 13 pobeda i 16 poraza, sa istim skorom koji imaju i Partizan i Bajern. Zanimljivo, upravo bajern gostuje španskom timu, a u slučaju trijumfa biće u prednosti u odnosu na konkurente, naročito jer ima bolji skor od Partizana.

Tako, crno-belima ostaje da se nadaju trijumfu nad Baskonijom, ali i "kiksu" Bajerna.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    17. mart 2024 | 15:41

    Ne treba nikome zeleti zlo ili povredu. Mnogo bi jace takmicenje bilo da su svi zdravi i da svaka ekipa raspolaze sa svim igracima. Uz Boziju pomoc idemo po pobedu protiv baskonije. Partizan sampion

  • Дража

    17. mart 2024 | 14:49

    Како није добро за партизан???!!!

  • joca

    18. mart 2024 | 19:13

    Kada smo docekali da zavisimo od drugih,bolje da uzgubimo sve do kraja,i da zavrsimo ovu pricu,mada sve su sanse da tako i bude kakvu igru prikazujemo🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA