≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nedović pomenuo Teodosića pred bitan meč: "Možda bismo proslavili njegov rođendan da..."

S. I.
S. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Sve utakmice koje smo gubili nisu bile sa velikom razlikom"

  • 0

Nemanja Nedović će u sredu protiv Panatinaikosa u dresu Crvene zvezde odmeriti snage protiv bivšeg kluba, u utakmici u kojoj je pobeda imperativ kako bi neke šanse imali za prolaz u plej-in.

Bek je najpre govorio o kvalitetu rivala, uz osvrt na zdravstveno stanje u timu.

- Panata ekipa koja se bori za sam vrh Evrolige. Mi koji želimo da se vratimo pobedama, tako da motivacije sigurno ne manjka. Očekuje nas kvalitetan protivnik koji je lepo popunjen na svim pozicijama. Mislim da smo u dobroj zdravstvenoj situaciji pre svega, boljoj nego pre, potrudićemo se da zabeležimo pobedu sutra.

Govorio je i o Teodosiću.

- Ne znam, treniraće danas, pa ćemo doneti odluku. Ja sam mu sada čestitao rođendan, sad sam ga video pre treninga. Nemamo vremena za slavlje, možda bismo ga proslavili, sutra je utakmica, posle dva dana nova...

Poručio je navijačima da iščekuje podršku.

- Želim da dođu u što većem broju, da nas podrže, svaki čovek u hali nam znači i uvek je lepo igrati pred domaćom publikom.

O Treju Tompkinsu je govorio sve najbolje, iako on još uvek nije spreman.

- Trej je dobar momak, on ima dosta iskustva, igrao je u Real Madridu sedam godina. Uključen je u svakodnevni rad, pokupava da nas savetuje, da nam pomogne na bilo koji način, trenutno ne na terenu. Očekujemo ga uskoro, polako povećava intenzitet rada i zaista se radujem što ćemo uskoro igrati zajedno.

Jaga u utorak očekuje operacija.

- Jago je danas na operaciji u tri, verovatno ćemo ići da ga obiđemo.

Nedostatak sreće na utakmicama prema Nedoviću je vidan, ali ne postoji nikakvo opravdanje za rezultate.

- Pa, ima toga. Dosta utiče na ekipu kada je ovako zgusnut raspored. Pre neki dan sam video da imamo plus jedan košgeterski učinak, a na toj poziciji smo na tabeli. Sve utakmice koje smo gubili nisu bile sa velikom razlikom. Baš ti igrači koji su falili su možda bili prevaga, ali to nije opravdanje i sve je bilo do nas. Šta je tu je. Mislim da je bitno napraviti kontinuitet, svakakako nas očekuju veliki izazovi do kraja sezone i treba se fokusirati na sve to.

(Telegraf.rs)

Video: Snimili smo Teodosića na treningu pred Panatinaikos

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA