≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako izgleda tabela Evrolige posle pobede Partizana nad Baskonijom: Crno-beli učvrstili 10. mesto!

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekipa željka Obradovića ostvarila je zlata vredan trijumf

  • 8
Košarka Evroliga KK Partizan KK Baskonija Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana ostvarili su izuzetno važnu pobedu nad Baskonijom u 30. kolu Evrolige i napravili veliki korak ka Top 10!

Crno-beli sada imaju učinak od 14 pobeda i 16 poraza i učvrstili su se na 10. poziciji i sigurno će odmaći Valensiji ili Bajernu, koji imaju međusobni meč u sredu, a imali su pre ovog kola isti skor kao i Partizan.

Partizanu nije pogodovala pobeda Anadolu Efesa nad Olimpijakosom, jer je turski klub ostao u trci za Top 10, ali Partizanu je povoljna okolnost to što imaju bolji međusobni skor protiv ekipe iz Istanbula.

Žalgiris je ubedljivo pobedio Bolonju i odmakao je Zvezdi na dve pobede, ali je i sačuvao teoretske šanse za nadu da bi mogao da se domogne Top 10.

Očekivane pobede zabeležili su i Real Madrid nad Albom, kao i Makabi nad Asvelom, ali su se obe ekipe mučile sa dve najgore ekipe u Evroligi i tek su u finišu uspeli da slome otpor rivala.

Partizan sada može lakše da čeka naredni meč, koji je već u četvrtak od 20.30 protiv Real Madrida. Takođe, posebno će se pratiti i duel Monaka i Olimpije u sredu od 19.00, gde crno-belima odgovara pobeda ekipe Saše Obradovića, kako bi Olimpija zaostala dve pobede za crno-belima i faktički izgubila trku za Top 10, pa bi Partizan ostao bez jednog konkurenta u direktnom duelu za 10. mesto.

Evroliga, KK Partizan Printskrin: Flashscore.com

(Telegraf.rs)

Video: Snimili smo Teodosića na treningu pred Panatinaikos

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    19. mart 2024 | 23:21

    A gde su cigani stigao sam do 15 mesta I nigde ih nema,ne znam u čemu je caka.

  • Cv

    19. mart 2024 | 22:40

    Dzaba im to jer ce ispasti od 7.na tabeli a i da prodju idu na barselonu tu takodje nemaju sanse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA