Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo ko će suditi Partizanu protiv Reala: Dolazi "nesrećni" Portugalac i Estonac koji je hvalio Grobare

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evroliga je odredila arbitre za važan meč 31. kola

  • 0
KK Partizan - KK Crvena zvezda, Evroliga Foto: Telegraf Sport

Evroliga je rešila da obelodani arbitre za utakmicu 31. kola u Beogradu između Partizana i Real Madrida, koji bi mogao da ima ogroman uticaj na krajnji rasplet u borbi za Top 10.

Crno-beli se sa Kraljevićima sastaju u četvrtak od 20.30 časova u "Štark Areni", a Evroliga je delegirala vrlo iskusnu i krajnje mešovitu sudijsku trojku za meč Partizana.

Na čelu će se naći "nesrećni" Portugalac, Fernando Roka, koji je sudio meč Partizana protiv Bajerna prethodni put u Beogradu, kada je "pala" ona trojka Silvijana Franciska u poslednjoj sekundi utakmice, zbog čega se navijači crno-belih sigurno ne sećaju ovog duela po lepom.

Pomagaće mu arbitar koji je svojevremeno sudio u ABA ligi, a reč je o Jakubu Zamojskom iz Poljske.

Treći sudija biće Rain Perandi iz Estonije, a koji je početkom sezone istakao da je bio impresioniran atmosferom sa večitog derbija u Beogradu.

- Sa ove utakmice... Odneću sve emocije iz ove Arene i čuvaću ih kao uspomenu, jer iskusiti ovako nešto, neverovatno je - rekao je tada Perandi za estonske medije.

(Telegraf.rs)

Video: Šmekerski potez Monekea u Areni, obradovao malog Grobara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA