≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ataman dobio pitanje od Rajka, pa odgovorom nasmejao sve: "Ako platite kaznu, pričaću o tome do kraja sezone"

S. T.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pitanje se odnosilo na suđenje na današnjoj utakmici

  • 0

Košarkaši Panatinaikosa pobedili su Crvenu zvezdu ove večeri u 30. kolu Evrolige, a time su ostavili klub sa Malog Kalemegdana bez matematičkih šansi za plej-of - 76:89.

Trener Zelenih, Ergin Ataman posle meča je dobio pitanje od novinara TV Čikago, Rajka Delibašića, da prokomentariše suđenje na današnjoj utakmici. Po njegovom mišljenju je to bila "antipropaganda" Evrolige, a odgovor turskog stručnjaka nasmejao je sve u sali.

- Ako platite moju kaznu, ja ću o tome da pričam do kraja sezone - nasmejao je Ataman novinare.

Potom se osvrnuo na današnji tok meča, istakavši da je to košarka koju Panatinaikos želi da igra.

- Naravno, ovo je važna pobeda za nas, da obezbedimo svoju situaciju. Dobro smo kretali loptu, imali smo dobre procente, posebno sa Grigonisom. Dali smo 29 poena u prvoj četvrtini, zadržali smo samopouzdanje, nije lako igrati tako na strani i to ovde. Verujem da osim početka treće četvrtine, kada nismo dali koš tri-četiri minuta, vratili smo se sa Slukasom posle toga, i da smo igrali dobro i unutra i spolja. Imali smo samo deset izgubljenih lopti, to je dobra košarka za nas. Dobro smo koristili Lesora na sviču - rekao je Ataman.

Dobio je i pitanje da li su rezultati Zvezde u skladu sa onim što je očekivao na početku sezone.

- Uvek, ako preuzmem jedan tim, imam velike ciljeve. Na početku sam imao velika očekivanja, da budem u dobroj situaciji za plej-of. Sada je teško, igraćemo teške utakmice, svi su na istom nivou, Real je možda bolji od drugih, ali postoji balans. Videćemo šta će se dogoditi sa Panatinaikosom do kraja sezone.

Za kraj, dodao je da se nada da će se neki povređeni košarkaši što je pre moguće vratiti u sastav.

- Ja bih to pitanje takođe postavio. Igrali smo sa šest igrača, nismo imali puno toga sa klupe, osim Slukasa. Nadam se da će se to promeniti, nedostajali su Kostas i Luka Vildoza. Adetokumba smo koristili na prošlim mečevima, danas nije bio tu, a nadam se da će biti spreman za dalje - istakao je Ataman.

(Telegraf.rs)

Video: Hit reakcija Teodosića na pitanje o medijskim spekulacijama o razvodu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA