≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sferopulos otkrio dobre vesti za navijače Zvezde pred meč sa Virtusom

S. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

U rotaciji bi mogao da bude kapiten

  • 4
KK Zvezda – KK Panatinaikos Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Crvene zvezde u petak u 31. rundi Evrolige traže reakciju nakon poraza od Panatinaikosa i protiv Virtusa iz Bolonje na domaćem terenu žele prekid serije poraza.

Trener ekipe Janis Sferopulos je nakon neuspeha protiv Atinjana govorio o nastavku sezone, a sada je u najavi novog duela istakao da želi reakciju.

- U pravu ste, Virtus je tim koji želi da ostane u zoni plej-ofa, bore se jako, imaju kvalitet. Sa naše strane želimo reakciju nakon poraza, želimo da budemo konzistentnijii igramo bolje u odbrani i igramo pametno u odbrani i koristimo talenat na oba kraja terena. Želimo da se borimo i igramo po planu. Reakcija je jako bitna i želim da vidimo mnogo konzistentniju igru.

Izrazio je želju da se do kraja sezone igra za što više pobeda.

- Nije lako, nemamo ništa pozitivno na kraju u tom smislu... Ali imamo klub, navijače, mi smo profesionalci i moramo da uradimo sve da bismo dobili što više mečeva do kraja sezone.

Istakao je i da će se kroz Evroligu do kraja spremati za mečeve ABA lige.

- Osim rezultata, druga stvar je da svi moraju igrati i biti spremni i da budemo spremni za ABA ligu. U Evroligi što bviše pobeda, a kroz njih da se spremimo za mečeve u ABA ligi.

Pohvalio je i Teodosića za nastup protiv PAO iako je odradio samo jedan trening.

- Miloš je igrao juče i mislim da nije mnogo igrača moglo da igra takve mečeve, on je povređen dva meseca i igrao je meč i želim da mu čestitam. Sada želimo da svi budu srećni, nastaviće da trenira i da hvata ritam.

Što se tiče ostalih povređenih igrača...

- Topić i Tompkins treniraju individualno, oni su u procesu i videćemo kada će biti spremni za timski trening. To su duge povrede i ne mogu da igraju nakon jednog ili dva timkska treninga. Lazić je bolje i trenirao je i videćemo da li će igrati sutra.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos ne traži nikakva opravdanja: "Ne želim da pričam o povređenima, borimo se do kraja"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    21. mart 2024 | 16:48

    Kupili ste Tompkinsa da se leci covek. Nije igrao od 2022. I ovde je na bolovanju, a nama treba odmah spreman igrac koji ce da napravi razliku. OPASNO MENADZERISANJE

  • Ok

    21. mart 2024 | 17:30

    Igraj sa juniorima. Ovi i onako nemaju zelju.Pusti decu ako imaju pravo.Oni ce bar da ispostuju ove sto su dosli.J a ne dolazim godinama i sto se mene tice ne morate da dobijete nijednu,ali bar zbog ljudi koji dolaze godinama,a rezultata nema.

  • SALAHUDDiN AYYUBi

    21. mart 2024 | 17:24

    Trenercino 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA