Vreme čitanja: oko 1 min.

Obradović gost 1. epizode novog serijala Evrolige: "Ako vidim moje igrače takve, bolje na klupu da ih stavim"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Serijal ima pet epizoda, u drugoj je gost Sferopulos

  • 5
Željko Obradović Printskrin: Youtube/Euroleague

Trener Partizana Želimir Željko Obradović prvi je "gost" novog serijala Evrolige pod nazivom "Euroleague Masterminds" i koji sadrži pet epizoda!

Novi serijal pruža istinskim fanovima košarke priliku da slušaju najbolje i najpametnije umove igre, a nedugo nakon Obrdaovića svoije učešće će uzeti i Janis Sferopulos, Etore Mesina, Pablo Laso i Šarunas Jasikevičijus.

Kada je u pitanju ta prva epizoda, Evroliga je izbacila trejler od nešto više od tri minuta u kom možemo da vidimo da je Obradoviću košarka sve i da mu je velika privilegija to što radi ono što voli.

Priznao je da se košarka mnogo promenila od 1991. pa sve do sada, pa otkrio veliku uticaj jednog čoveka - Aleksandra Nikolića. Potom se osvrnuo i na rad sa igračima.

- Veoma je važno kako će tvoji igrači reagovati na treningu, jer je vežba i te kako bitna. Ako dobro treniraš, bićeš dobar i na utakmici. Mrzim treninge kad moj tim nije koncentrisan. Ako vidim da jedan ili dvojica mojih igrača nisu koncentrisani, bolje je da ih stavim na klupu i nastavim sa drugima - između ostalog je rekao Obradović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏆🏆🏆🏅🏅🏅🏀🏀🏀

    25. mart 2024 | 13:31

    Зар није његова тема како инкасирати што већи буџет, и у исто време кукумавчити како није државни пројекат, а у исто време плаћати неког из неког фонда за који се не зна који је...

  • Đole Srba

    25. mart 2024 | 12:52

    ŽOC je u pravu samo što bi ja dodao je više treniranja šuteva gde bi stavio apostrof na puteve za tri poena. To bi bilo pod "hitno".

  • Zar je bitno

    25. mart 2024 | 12:40

    Njegovi igraci na treningu uce da provociraju i mozda i povrede protivnika. Ko bude najbolji u tome dobija bonus i max minutazu. Ako nije spreman za to ne igra bitne utakmice. Prosto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA