≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gomilaju se problemi za Olimpijakos pred Partizan: Još jedan košarkaš "zakačio" virus i ne dolazi u Beograd!

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli iz Pireja će imati problema sa sastavom

  • 8
Mihalis Lunis Foto: MN Press / KL

Nakon što je već bilo poznato da će Olimpijakos u Beograd doći bez Nikole Milutinova, ali i Filipa Petruševa zbog povreda, na megdan Partizanu u četvrtak od 20.30 časova u "Štark Areni" neće izaći još jedan košarkaš.

Grčka Gazeta prenosi da Mihalis Lunis neće otputovati za srpsku prestonicu, pošto je "zakačio" virus, zbog čega nije u mogućnosti da igra i trenira sa ostatkom tima.

On je obavestio stručni štab o svom zdravstvenom stanju, a Pirejci nisu želeli da rizikuju i ostaviće Lunisa u Grčkoj kako bi se u potpunosti oporavio za završnicu sezone.

Ovo će biti važan meč za oba tima, pošto se Olimpijakos bori za direktno mesto u Top 8 fazi, dok crno-beli jure poslednju kartu za plej-in sa 10. mesta.

Što se Mihalisa Lunisa tiče, on u proseku na terenu ove sezone provodi oko osam minuta uz 1,5 poena po meču i 0,6 skokova, kao i 0,4 podeljenih asistencija. Važan je šraf u odbrani Pirejaca.

Sa druge strane, Partizan bi verovatno mogao da računa na Zeka Ledeja za meč sa Olimpijakosom, pošto se on danas vraća za Beograd. Više informacija biće poznato posle treninga crno-belih u sredu od 13.00 časova kada će se medijima obratiti trener Željko Obradović.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan napravio lepu uvertiru pred Olimpijakos

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    26. mart 2024 | 15:16

    Smešno,košarkaš koji se retko skida i ima 1,5 poen po meču,baš su srećni,Milutinov i Petrušev da igraju pravili bi Partizanu probleme,ovako će Partizan lagano dobiti Olimpijakos

  • cinkaros

    26. mart 2024 | 17:39

    da nije petrusev u policiji , daje iskaz..cinka lesora

  • Lakirana cipelica

    26. mart 2024 | 15:37

    Najvise bi voleo da su svi zdravi, jace bi utakmice bile. I partizan je do proslog meseca kuburio sa povredama. Fali Zek dosta partizanu, pogotovo sto igra po 35 minuta, treba to odmeniti. Olimpijakos ima dosta igraca i sada ce oni najbolji da se stisnu i da odigraju dosta minuta, a to ne valja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA