Vreme čitanja: oko 1 min.

"Vreme je da pokažemo zube": Aleksa Avramović o duelu sa Olimpijakosom!

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-bele čeka možda i meč sezone

  • 1

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović očekuje težak meč protiv Olimpijakosa u 32. kolu Evrolige i ističe da je u pitanju ozbiljan rival koji ima okosnicu tima koja dugo igra zajedno i igra izuzetno agresivnu i dobru košarku, ali i da Partizan igra bolje na svom terenu.

- Jedna preteška utakmica nas očekuje, jer nema prostora za kiks, dobro smo trenirali, izlazimo iz perioda gde nismo loše igrali. Olimpijakos dugo igra zajedno, okosnica tima je tu ili dovode igrače koji su bili tu i znaju kako izgleda u Olimpijakosu, kao Milutinov i Najdžel Vilijams Gos. Imaju okosnicu oko koje prave bazu, imaju odličnog trenera koji je prošle godine bio najbolji trener Evrolige, igraju disciplinovanu i agresivnu i čvrstu odbranu. Igramo pred našim navijačima, tu igramo bolje nego na strani i vreme je da pokažemo zube - rekao je Avramović, koji se zahvalio navijačima na podršci i rasprodatoj Areni.

- To je već standardno i hvala navijačima koji nam svakodnevno pružaju podršku, a na nama je da im vratimo.

(Telegraf.rs)

Video: Alen Smailagić pred Olimpijakos: "Tragično je šta se desilo, ali nije nas poremetilo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Colo

    27. mart 2024 | 15:13

    Nemoj molim te .Pad u tvojoj igri je ogroman opet si poceo da soliras i da promasujes zicere pod kosem. Bojim se da je tvoje vreme proslo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA