≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković prognozirao da će Partizan igrati F4 Evrolige, a evo koja preostala 3 kluba je još izabrao

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiv izbor Noleta

  • 20
KK Crvena Zvezda - Asvel Lion Foto: Nikola Tomić

Najbolji svetski teniser Novak Đoković dao je svoju predikciju četiri tima koji će igrati F4 Evrolige, a među njima je i ekipa Partizana!

Upravo je Evroliga na svojim društvenim mrežama objavila Đokovićevu predikciju, dok je pored crno-belih Nole izabrao i Panatinaikos, Monako i Olimpijakos.

Zanimljivo je da će upravo Partizan i Olimpijakos ukrstiti mkoplja u četvrtak veče u Areni, u situaciji kada je i jednom i drugom timu pobeda i te kako potrebna.

Partizanu kako bi ostao u igri za 10. mesto, dok se Grci bore za prednost domaćeg terena u TOP 8. Podsetimo, crno-beli će, ukoliko se tamo plasiraju, sasvim sigurno igrati protiv Reala u četvrtfinalu.

Vredi pomenuti i to da Novakov sin Stefan navija za Partizan i da posebno prati košarkašku sekciju, a sam Đoakoviće je svojevremeno o tome rekao:

- Nadam se da to šalje dobru poruku. Neki kažu da sam svom sinu "dozvolio" da navija za Partizan, a Zvezdaš sam. Pitaju kako sam to kao otac mogao da dozvolim? Nisam ja njemu ništa dozvolio, niti sam to uradio da bih se nekome dopao, nego sam svom sinu dao izbor da navija za klub za koji hoće, i da se s tim u vezi oseća kao želi. To je suština svega - rekao je Đoković krajem 2023. i dodao:

- Svom sinu sam rekao da, što se mene tiče, može da ide na utakmice Partizana, i kada igra sa Zvezdom kao što je to nedavno bio slučaj, pa smo svi zajedno porodično išli, ili kada igra protiv bilo koga drugog tima. Može da navija za Partizan, ali onoga trenutka kada ga budem čuo da vređa Zvezdine igrače, ili da pogrdno peva protiv najvećeg rivala, ili nekih drugih timova, tog trenutka se završava njegova kampanja prisustva košarkaškim utakmicama! On to zna i za sada to poštuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    28. mart 2024 | 17:16

    Uz svo duzno postovanje ali Nole dobro si puko Boga mi

  • oki

    28. mart 2024 | 17:12

    Bravo Nole ipak ti si zapoceo u Partizanu svaka cast

  • želimirka iz rumenke

    28. mart 2024 | 18:32

    samo ako rumenko bude divoljno vršio pritisak na sudije i da nastavi da urla i fizički nasrće na igrače

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA