Vreme čitanja: oko 2 min.

Milutinov prokomentarisao zvižduke i uvrede Grobara: "Donekle razumem, možda..."

S. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije imao Bog zna šta da kaže centar Olimpijakosa

  • 14
Košarka Evroliga KK Partizan KK Olimpijakos, Nikola Milutinov Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana su pretrpeli veoma težak poraz od strane Olimpijakosa na svom terenu sa 74:69 u Beogradskoj areni, u okviru 32. kola Evrolige, čime su dodatno zakomplikovali svoje šanse za plasman u iduću fazu ovog takmičenja, s obzirom na to da nije više ništa u njihovim rukama.

Na meču Olimpijakos nije mogao da računa na Nikolu Milutinova, koji od januara vuče povredu.

Njega su na početku meča Grobari dočekali i zvižducima.

- Jeste, hoću da se zahvalim Partizanu na poklonu, znači mi to, proveo sam prelepe godine ovde, da nije bilo Partizana, ne bi bilo ni mene. Jedna zahvalnost klubu. Što se tiče navijača, s neke strane razumem zvižduke, ne osećam nikakvu, ne osećam ništa loše prema njima, verujem da je to zbog Olimpijakosa, možda nešto što sam uradio na prvoj utakmici. Uvek sam se trudio da pobedim, kad igram sa rođenim bratom, uvek idem na pobedu. Uvek ću se truditi da dam sve od sebe zak lub koji igram i pobeda mi sve znači - rekao je Milutinov za Sport klub.

On je potom pričao i o svom trenutnom stanju.

- Najbitnije je to da je iza mene, počeo sam polako sa timom, trebalo bi da uđem totalno, da uđem u kontakt, težak period je iza mene. Najbitnije je da je prošlo i gledamo pozitivno.  Dobro sam, ali trebaće adaptacije na kontakt i sve.

Istakao je Milutinov i da mu je krivo što nije igrao za reprezentaciju Srbije.

- Jeste, pogotovo posle prošle godine, imali smo atmosferu, jedva sam čekao da se ponovo skupimo, da igramo svi zajedno, atmosfera je bila neverovatna, čekam leto da dođe i da se okupimo, bilo je uživanje, nadam se da ću biti zdrav i da ću biti tu ovog leta.

Morao je Milutinov da gleda pobedu njegovog Olimpijakosa.

- Bilo je stvarno teško, pogotovo igrati ovde u Beogradu pred ovakvom publikom, doživljaj je i svi igrači vole kada igraju ovde. Nema mnogo ekipa u Evroligi ovakve navijače, hteo sam da igram, šta je tu je, biće još prilika. Mislim da smo digli formu u drugom delu sezone, ide nam sve bolje, uspeli smo da se sklopimo i još ima šanse za prednost domaćeg terena i to nam je najbitnije da uzmemo tu.

Na kraju, Milutinov je istakao i da mu znači što je Petrušev tu, a da ima i priajtelje za ceo život.

- Nažalost je i on povređen, nije ništa strašno, nadam se da će biti s timom, u Atini mu pomažem oko svega, naš je čovek i trudim se da pomognem što više. Predivno je sve, imam neverovatne saigrače, pre nego sam otišao u CSKA sam i igrao s nekima, to su prijatelji za život, družim se sa svima van terena, prelepo je igrati s njima.

(Telegraf.rs)

Video: "Grobari pokazuju da veruju u nas, a mi im se ne odužujemo": Obradović posle bolnog poraza

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Munze

    29. mart 2024 | 00:33

    Aplauzi za Kukoča, a zvizduci nasem momku.. E moji grobari...

  • koja

    29. mart 2024 | 01:28

    sekta. cek ok je da obradovic radi za turski tim a milutinov ne sme za grcki? koja mrznja i sizofrenija

  • Losmi

    29. mart 2024 | 08:51

    Pa i Hezonja vas napunio i slavio svaki kos a vi ga obozavate i njemu aplaudirate,obraz nula, sramota od kluba i navijaca, u genima vam da podrzavate sve sto je hrvatsko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA