≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan spreman da proda Avramovića, Aleksu žele brojni evropski timovi

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neočekivana vest stiže iz tabora crno-belih, osvajač srebrne medalje na Svetskom prvenstvu potencijalno menja sredinu ovog leta

  • 26
Željko Obradović, Košarka Evroliga KK  Partizan Fenerbahče, Aleksa Avramović Foto: Mileta Mirčetić

Tokom leta, Partizan bi mogao da ostvari finansijsku dobit, ali istovremeno se suočava sa mogućim odlaskom jednog od ključnih igrača - Alekse Avramovića.

Nakon turbulentne sezone, fokus Partizana se polako premešta na narednu godinu. Sa istekom ugovora nekoliko igrača, postoji neizvesnost oko budućnosti i za one čiji su ugovori već potpisani za narednu sezonu.

Telesport je saznao da postoji interesovanje za Aleksu Avramovića iz evropskih klubova, iako ima važeći ugovor sa Partizanom.

Klub je već bio kontaktiran od strane nekoliko timova, a iako je želja Partizana zadržati ga, postoji mogućnost da se igrač otisne ukoliko stigne primamljiva ponuda, slično kao i u slučaju Tristana Vukčevića.

Avramović u Evroligi, prosečno postiže 10.2 poena i skoro dve asistencije po meču. S obzirom na trenutne okolnosti, nije isključeno da ćemo ga videti u drugom dresu naredne sezone iako ima ugovor do 2025. godine.

(Telegraf.rs)

Video: "Grobari pokazuju da veruju u nas, a mi im se ne odužujemo": Obradović posle bolnog poraza

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hersonisos

    29. mart 2024 | 16:10

    Možete li polako da prestanete sa tabloidnim pisanjem,žulja vas što iz Partizana kako je Željko tu ne možete izvući nijednu informaciju.. U trenutku kad se jedan Srpski klub bori da nastavi takmičenje u Evroligi,ovo pisanje je više nego nekorektno..

  • Nešo

    29. mart 2024 | 16:13

    Ovaj nabedjeni trener ce sve oterati posebno naše košarkaše a ostaviti Puntera ,vec je upropastio Smajlovica ,Koprivicu a sad se trudi i da upropasti Avramovica...

  • Ivan Smiljkovic

    29. mart 2024 | 16:58

    Prodajte vi Pantera, a za Avramovica cemo lako. Covek je posle povrede i loma noge ispao iz forme, ali ce se vratiti sledece sezone. Za razliku od Pantera ima srce i petlju da resava utakmice, mada onaj Panter od prosle godine i ovaj su k'o nebo i zemlja, prosla sezona mu je bila najbolja, a ova najgora u karijeri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA