Vreme čitanja: oko 2 min.

Hit reakcija Doužera kad je upitan da li će gledati mečeve Efesa i Baskonije od kojih Partizanu zavisi Top 10

D. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Duhovit odgovor beka crno-belih

  • 1
Pi Džej Doužer Printskrin: Youtube/BC Partizan TV

Košarkaši Partizana su zabeležili pobedu na gostovanju Albi u 33. kolu Evrolige, nakon čega su sačuvali šanse pred poslednje kolo, ali i dalje ne zavisi sve od njih.

Posle meča je Pi Džej Doužer izjavio da su on i saigrači sami krivi što su došli u takvu situaciju da ne zavise od sebe.

- Sami smo sebe doveli u situaciju da budemo pod pritiskom. Znali smo da smo u stanju da pobeđujemo, znamo da smo ispustili mnoge mečeve, koje bismo voleli da možemo da vratimo. Ne želimo da ponavljamo iste greške i da pobeđujemo mečeve.

Istakao je Doužer i koje su to greške koje treba ispraviti.

- Da kontrolišemo ono što možemo. Da čuvamo loptu, da nemamo nepotrebno izgubljene lopte, da donosimo ispravne odluke. Sve će onda doći na svoje mesto - rekao je Amerikanac, koji je istakao i odbranu na ovoj utakmici.

- Mislim da smo na mnogo naših utakmica dobro otvorili meč, igrali smo dobru odbranu. Naša odbrana je gorivo za naš napad i mi to znamo, zato pokušavamo da od starta budemo agresivni u odbrani i kada to uradimo, dosta šuteva nam ulazi, to je pristup koji želimo u svakoj utakmici.

Na kraju je upitan i da li će gledati mečeve Fenerbahče - Asvel i Real Madrid - Baskonija.

- Uvek gledam dobru košarku - nasmejao se uz odgovor Doužer.

Aleksa Avramović je posle meča takođe analizirao utakmicu i istakao da je tim u ključnim momentima sačuvao hladnokrvnost.

- Veoma bitna pobeda, hvala navijačima koji su došli u velikom broju. Alba je uvek nagazna mina koja može svaku ekipu da razbije svojim stilom košarke, gde samo trčaje i igraju takozvani "run and gun" stilom. U prvom poluvremenu smo kontrolisali, u drugom su se vratili, stigli su nas na četiri razlike, ali smo ostali smireni i uz malo muka priveli meč kraju, sad čekamo rasplet ostalih situacija i znamo da Valensiju moramo da pobedimo ako hoćemo u plej-in - rekao je Avramović.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: "Posebno veče za klub, 50 godina od evropske titule, bitna lekcija mlađim navijačima"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mx

    5. april 2024 | 11:42

    Sve sto je trebalo jeste skloniti Pantera sa pleja,treba mu poljana da predje jednog igraca.Naneli sinoc to doktorski odradio ali sad je mozda vec i kasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA