≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Partizana preplavili Instagram prelepe Rumunke nakon pobede u Berlinu: Evo i zbog čega su to uradili

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je postala njihova amajlija

  • 4

Odradili su košarkaši Partizana svoj deo posla u Berlinu, pobedili Albu 94:83 i tako održali korak za rivalima u borbi za plej-in. I dalje crno-beli zavise od rezultata drugih ekipa, ali makar na dan mogu da odahnu.

Grobari su preplavili ulice glavnog grada Nemačke, nakon meča iznenadili Željka Obradovića u hotelu poznatom pesmom, a neki smatraju da je za trijumf zaslužna i jedna rumunska pevačica.

Pre samog meča na jednoj od navijačkih stranica kluba na Instagramu kao amajlija pred meč postavljen je snimak Aze Gabrijele koja peva poznatu bugarsku pesmu "Zek, zek".

Kada su crno-beli upisali pobedu, navijači su pohrlili kako bi ostavili komentar pevačici čije pravo ime glasi Gabrijela Amzaru i kako bi joj se zahvalili.

Aza je inače postala poznata 2015. godine kada je došla do finala muzičkog takmičenja "Glas Rumunije" i tada je svojim glasom očarala mnoge i stekla brojne fanove.

Nakon slave koju je stekla odlučila je da prestane da se bavi atletikom i posvetila se drugačijoj karijeri.

- Iako sam se bavila atletikom pet godina, sportom koji sam zaista volela, našla sam se pred izborom. I tada, baš kao što bih uradila i sada, odlučila sam da se dalje posvetim muzici. Ali, kada je reč o ambiciji, mogu reći da sam vredno radila od malih nogu, to je u mojoj krvi, tako da sam uverena da ću postići ono što želim u muzici.


- Idem u teretanu s vremena na vreme; nažalost, nemam vremena za sport svakog dana, kako bih to ponekad želela. Međutim, kada je u pitanju nega kože, oslanjam se na jednostavne procedure čišćenja lica, adekvatno održavanje i hidrataciju - govorila je Aza Gabrijela.

U sportskim krugovima ostala je poznata i po ljubavnoj vezi sa Dragošom Nedelkuom, nekada velikom nadom Steaue i igračem kojeg su zvali "dijamant". On je trenutno igrač Farula iz Konstance.

(Telegraf.rs)

Video: "Grobari pokazuju da veruju u nas, a mi im se ne odužujemo": Obradović posle bolnog poraza

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA