≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ostoja Mijailović otkrio da li veruje da će Zvezda da pomogne Partizanu protiv Efesa: "Nije realno, oni su..."

S. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Predsednik crno-belih je baš bio oštar prema svom rivalu

  • 78
Ostoja Mijailović Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana se nalaze pred izuzetno teškim zadatakom, bar kada je reč o Evroligi. Crno-beli moraju da slave protiv Valensije u poslednjem kolu ovog takmičenja, ali i da se uzdaju u Crvenu zvezdu da ona slavi protiv Efesa, kako bi otišli u Plejin.

Jasno je svima da Partizan doslovno zavisi od Crvene zvezde, moraće crno-beli navijači da navijaju za Crvenu zvezdu, ako žele da se nađu u plejinu.

Nekoliko dana pred ove mečeve, oglasio se i predsednik Partizana, Ostoja Mijailović koji je o tome govorio za Informer.

On je rekao da se ne uzda baš u pomoć Zvezde.

- Jeste ta situacija atraktivna za medije, ali realnost je ipak drugačija. Oni će tu utakmicu igrati za sebe, na kraju sezone u kojoj su najveći deo proveli u donjem delu tabele. Mislim da su pre svega okrenuti sebi i analizi sezone u kojoj su potpisali 13, 14 novih igrača i imali dva trenera... Efesu ta utakmica mnogo znači, Crvenoj zvezdi baš i ne, a i u poslednje vreme im je forma slabija nego na početku sezone.

- Stoga ne znam koliko je realno očekivati da budu konkurentni u Istanbulu. Kao što rekoh, oni će tu utakmicu igrati za sebe, ne za nas. Ne vidim da bih ikome za bilo kakav rezultat trebalo da se zahvaljujem. Sa druge strane, naša je obaveza prema navijačima i prema sebi da protiv Valensije odigramo na svom maksimumu i pobedimo - istakao je Mijalović za Informer.

On je potom rekao i da ih očekuje analiza, pošto rezultati nisu u skladu sa ambicijama i očekivanjima.

- Kad radite u sportu morate da nosite slavu i poraz na isti način, stalno to govorim! Jedan od dva sportska cilja za ovu sezonu je bio ulazak u top osam. Ostalo je još jedno kolo, iako smo svesni da nam izgledi nisu veliki i da ne zavisi sve od nas, hajde da sačekamo, pa da potom pričamo na tu temu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MAGPIES

    7. april 2024 | 21:50

    Zvezda će da učini sve da partizan (kk agonija) završi na 12-om mestu

  • Nikša

    7. april 2024 | 22:03

    Na pitanje o utakmici ZVEZDE u Turskoj, on naširoko priča o sezoni iste, koliko igrača i trenera, pozicija na tabeli...(to te niko ne pita, ima ko će to da analizira).. bavi se "avangardom", a ne da pokušavaš da uvrediš, jer ne možeš!! A ta ista iz donjeg dela tabele EL će ti pokazati u finalu Aba (ako se plasirate), ko je donji!!!

  • Van Helsing

    7. april 2024 | 22:04

    Sva sreca da ste vi bili stalno u gornjem delu tabele.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA