Vreme čitanja: oko 1 min.

Evroliga posvetila objavu Partizanu: Navijači crno-belih oborili rekord takmičenja!

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podatak za poštovanje...

  • 13
Košarka Evroliga KK Partizan KK Real Madrid Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana nisu uspeli da se domognu plej-in takmičenja u Evroligi, a regularni deo sezone završili su na 11. mestu sa skorom od 16 trijumfa i 18 neuspeha.

Izabranici Željka Obradovića su započeli pomenuto takmičenje na pravi način, imali skor 9-4, ali su kasnije nesrećnim porazima u završnici sebi zakomplikovali stvari što ih je koštalo plasmana među osam najboljih.

Ipak, tokom svih 34 kola Partizanova publika je bodrila svoje pulene i davala im vetar u leđa, a na pojedinim gostovanjima se činilo da su crno-beli domaćini.

Evroliga je na svom Instagram nalogu posvetila objavu Partizanu, uz napomenu da njegovi navijači drže rekord po prosečnoj posećenosti. Podsećanja radi, klub iz Humske je u proseku na svakoj utakmici gledalo 19.916 navijača.

Uz to, Evroliga je naglasila da podatak još više dobija na značaju uzimajući u obzir da se crno-beli nisu našli u doigravanju, te da su navijači Partizana navijači kluba, a ne rezultata.

(Telegraf.rs)

Video: Gde js Stručni savet? Zvezda i Partizan, Topić i košarka u Srbiji danas

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA