Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda najviše podbacila, a Partizan? Ovo je stvarno stanje Evrolige u poređenju s letošnjim predikcijama

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veoma, veoma slabo...

  • 6
Košarka Evroliga KK Crvena Zvezda KK Partizan Foto: Mileta Mirčetić

Leto je bilo ispunjeno veoma dobrim transferima u srpskoj košarci, bar se tako čini, pojačali su se i Zvezda i Partizan, očekivali su mnogo, ali... Nisu dobili ni trunku od očekivanog, te su i jedan i drugi klub završili učešće u regularnom toku Evrolige.

Kada je odgirano svih 34 kola, sada se i može podvući crta, te se može obratiti i pažnja na letošnje predickije od strane Evrolige, koje su bile i u dobroj meri promašene.

Ukoliko se pogleda čuveni "power ranking" od strane Evrolige, zaključak je takav da je najviše podbacila Crvena zvezda, kojoj se predviđalo 11. mesto, međutim, oni su završili na 16. poziciji i tako su imali najgori skor u ovom smislu.

Odmah do njih se nalaze ekipe Milana koja je "podbacila" za četiri mesta (predikcija 8. - završili 12.), dok je tu i Efes, kome je predikcija bila 6. mesto, a oni su završili na devetom.

Kada je reč o Partizanu, crno-belima je na leto predickija od strane Evrolige bila na 10. mestu, no, oni su n akraju završili za poziciju ispod, te su tako i ostali bez plejina.

Najveća oduševljenja su ekipe Virtusa i Baskonije. Italijanima se predviđala 16. pozicija, a oni su se umuvalu u plejin i završili su na 10. mestu, dok je isti slučaj i kod Baskonije, kojoj su predviđali 14. mesto, a oni su završili kao osmi.

Power Ranking, Evroliga Foto: Basket News

(Telegraf.rs)

Video: Kako je Saša Đorđević počeo da navija za Paritzan: Tata vodi Zvezdu, sin sa šalom crno-belih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vikiliks

    15. april 2024 | 13:34

    Znaci za partizan su pogrešili za samo jednu poziciju, a zvezda je fenjeras hahahhahahahhaha

  • Bata

    15. april 2024 | 13:46

    Trećerazredni klubovi u Evroligi! Džaba pare države i dobra volja, kada nema pameti!

  • srecna nova

    15. april 2024 | 14:50

    samo sto je partizan imao pet puta veci budzet i istu tu zvezdu cije su vam puna usta prozivate a rasturila vas je u svakom derbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA