Vreme čitanja: oko 2 min.

Lesor otkrio kako je postao Grobar: "Sve je počelo od meča sa Zvezdom, izgubili smo, trener je plakao..."

S. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

On se podsetio toga, ali, rekao je da je tada napravljen i preokret u njegovoj karijeri

  • 15
KK Partizan - KK Crvena Zvezda, Derbi, ABA liga Foto: Nikola Tomić

Kada je Matijas Lesor stigao u Crvenu zvezdu, bio je potpuni anonimus, a dobio je priliku da zaigra na visokom nivou. Ipak, nije se najbolje snašao, potom ga je put vodio na razne strane, ali u Partizanu kod Željka Obradovića je postao i jedan od najboljih centara u Evropi, što je i sam istakao u razgovoru sa kolegom Čimom Monekeom, koji nastupa za Baskoniju.

Čima Moneke je trenutno jedna od najzanimljivijih pojava na parketima Evrolige, a odnedavno ima i svoj Jutjub kanal na kom izbacuje razne klipove, dok je poslednji i posebno interesantan, pošto je pričao upravo sa Lesorom o mnogim stvarima.

Matijas Lesor je trenutno jedan od najboljih centara u Evroligi, a teško da bi došao do tog nivoa da nije bilo Partizana, Željka Obradovića, ali i navijača crno-belih s kojima je i dalje u dobrim odnosima, pogotovo zbog svojih objava, ali i gestova sa nekadašnjim saigračima.

Francuz je kod Monekea ispričao i priču, kako je on postao "Grobar".

- Čoveče, sve je došlo korak po korak. Izgubili smo Kup protiv Crvene zvezde. To je jedini meč kada su navijači oba tima u hali. Mnogo navijača, mnogo policije, mnogo obezbeđenja... Veliko je za navijače, ali i klub. Velika je to stvar za njih. Mi smo izgubili 20 razlike. Pogledao sam oko sebe... Kapiten je plakao, trener je plakao. Shvatio sam koliko im je to važno. Prethodno, igrao sam u Zvezdi. Tada smo izgubili od Partizana, ali nije bila ista emocija. Izgubili smo i otišli u svlačionicu. A ovde, navijači su ostali i pevali, a bili su povređeni - počeo je Lesor, koji je potom nastavio.

- Rekli su mi da razumeju i mene, razumeju da mi je žao i rekli mi da su uz mene. Tu je sve počelo. Rekao sam sebi da ne mogu da izneverim te ljude i da ću dati sve od sebe kako bi zaslužio njihovu podršku.

(Telegraf.rs)

Video: Avramović potezom oduševio Lesorovu suprugu: Pogledajte šta je uradio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi

    16. april 2024 | 08:31

    Hahahahaha svi redom plakali, njega je to toliko potreslo svi ti casovi ljubavi, nije mogao vise da izdrzi i zato je prvom prilikom kada mu je ponudjen bolji ugovor jednostavno morao da ode ne zbog veceg novca nego da ne bi i on stalno sa njima plakao!

  • Also

    16. april 2024 | 08:24

    Kad si to u Zvezdi gubio od Partizana.. 🤣

  • majda

    16. april 2024 | 08:15

    naravno majstore ..partizan je ljubav to se voli a sve drugo je financijsko navijanje..koliko plate toliko naricu..ko to ne zna ..porediti mali klub iz tirane i evropskog velikana partizana je budalastina...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA