Vreme čitanja: oko 1 min.

Vildoza uporedio srpski i grčki derbi: "U Pioniru je agresivnije, ovde imaju mreže, možda treba da ih sklone"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Argentinac je očaran atmosferama i zahvalan što je imao priliku da to iskusi

  • 0
Luka Vildoza Foto: Marko Jovanović

Luka Vildoza, argentinski košarkaš, iskusio je napetost večitih derbija kako u Srbiji, tako i u Grčkoj, igrajući za Crvenu zvezdu i Panatinaikos. U intervjuu za "BasketNews", osvrnuo se na intenzivne utakmice između Zvezde i Partizana, te Panatinaikosa i Olimpijakosa.

Iako je Vildoza imao značajniju ulogu u Zvezdi, sezona je završena bez trofeja u ABA ligi. Ipak, pet finalnih mečeva pružilo mu je dublji uvid u beogradski večiti derbi.

- Slični su grčki i srpski derbi iskreno. Međutim mislim da su derbiji u Pioniru i protiv Partizana malo agresivniji. Ovde imate mrežu koja kontroliše sve upaljače i sve što se ubacuje na teren. Možda bi mogli da sklone to. Zaista sam zahvalan što sam mogao da uživam u takvim utakmicama. To je životno iskustvo - izjavio je Vildoza.

Iako je nedavno bio kritikovan od strane trenera Panatinaikosa, Vildoza se borio da povrati formu.

- Razbijam se na trenuingu. Samo nemam sreće. Nekad ti treba samo da jedna lopta prođe kroz mrežicu i da vratiš samopouzdanje. Kunem se pokušavam da budem ja i da vratim svoj šut. Međutim u redu je, tako profesionalna košarka funkcioniše. Ako niste dobri na terenu sedećete na klupi. Uradiću šta god da moj tim pobedi na terenu - dodao je.

(Telegraf.rs)

Video: NJegov osmeh je zarazan, zaslužio je: Vildoza srećan zbog Holanda, pa pričao o saradnji sa Kampacom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA