Vreme čitanja: oko 1 min.

Igrač Real Madrida o tuči sa Partizanom: "Svi smo dobijali pretnje smrću, bilo je ludo, ali ta atmosfera..."

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Francuski centar je na kraju bio oduševljen

  • 0
Tuča Košarka Real Madrid Partizan Foto: Profimedia/AFP/BURAK AKBULUT

Ove sezone je Evroliga ušla u TOP8 fazu, ali bez srpskih klubova, bez Partizana koji je prošle godine igrao protiv Real Madrida i koji je poražen nakon velikog preorekta, iako su vodili sa 2:0 nakon dva meča u Španiji.

Ipak, taj duel je obeležila i velika tuča Reala i Partizana u Madridu, kada je sve kulminiralo nakon sukoba Kevina Pantera i Serhija Ljulja, a sada je u podkastu za litvanski "BasketNews", govoio i Vensan Poarije, košarkaš Reala.

On se dotakao upravo te tuče, rekavši da su dobili i pretnje smrću.

- Sećam se da je bilo ludo, svi su dobijali pretnje smrću. Imali smo obezbeđenje, ogromno. Pre zagrevanja, ljdusi su vrištali na nas. Ta emocija, čak i kad je protiv vas, to je ludo, igrati tu, to je ludo. Igrati u atmosferoj, sad znam da svaki put kad budemo tamo sa Madridom, biće teško, nismo mogli ništa da čujemo, tako glasno... Nikad nisam bio uplašen, delio sam autografe, slikao se sa navijačima, nemamo loše uspoemene, kad smo se vraćali, nadao sam se da će biti isto - rekao je Poarije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA