≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grobari ovo nisu očekivali: Lučić otkrio da li se vraća u Partizan

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski košarkaš je već u godinama i telo ga sve manje služi

  • 23
vladimir lučić Foto: MN Press

Minhenski Bajern zadržava svog kapetana, Vladimira Lučića, uskraćujući navijačima Partizana nadu u njegov povratak na domaći teren.

Iako se svake godine spekulisalo o njegovom povratku u Partizan, iskusni srpski košarkaš sada jasno stavlja tačku na te glasine.

Sa ugovorom koji traje do 2025. godine, Lučić nije samo potvrdio svoju posvećenost Bajernu do samog kraja, već nije isključio ni mogućnost produženja saradnje.

- U godinama sam u kojima je važno samo jedno, to je šta govori moje telo. Ako ostanem u formi i nastavim da pomažem timu, definitivno mogu da zamislim da ostanem duže u Minhenu. Međutim, nisam neko ko želi da dobije novi ugovor zbog mojih prethodnih nastupa i zasluga, a onda na kraju ne budem u mogućnosti da pomognem. Ali zapravo još ne razmišljam o 2025. godini - rekao je Lučić

Lučić je prvi put stigao u Partizan 2008. godine iz Superfunda, ostavljajući dubok pečat na terenu sve do 2013. kada je krenuo u inostranstvo. Posle tri sezone u dresu Valensije, postao je legenda Bajerna od 2016. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Pabla Laso posle pobede nad Partizanom: "Svi znaju koliko je teško pobediti ovde"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Луцијано

    5. maj 2024 | 19:25

    Hoce covek da ispoatuje ugovor ima dosta God . Sigurno mu je u nemackoj u redu to se postuje

  • oki

    5. maj 2024 | 19:00

    Ma ako pruza partije kao jaramaz ili andjusic ili ako bude vise povredjen nego zdrav nekaga u Bajernu

  • Žerac

    5. maj 2024 | 22:41

    U komentarima pokazujete kakav ste jad i beda od navijača. Da je rekao da će doći kovali bi ga u zvezde, klanjali se pred njegovom slikom kao pred ikonom. A ovamo kad vas je odjavio, koji će nam moj, ima boljih, star. Jedan od retkih igrača koji je nastupajući za Partizan igrao srcem i dušom. Momak koji vam je ostavio mladost, koji vam je doneo 5 titula prvaka Srbije, po 4 puta ABA Ligu i Kup, koji vas je jednom odveo na fajnal-for. I sada vam nije dobar, stvarno treba da se stidite svojih komentara. Bili ste beda to ćete i ostati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA