≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizanu "olakšan" put u Izrael: Dvojica bitnih igrača Makabija propuštaju duel sa crno-belima na startu EL?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Makabi je na domaćem terenu imao skor od 15 pobeda i samo dva poraza

  • 1
vejd boldvin Foto: MN Press

Makabi je svoj finalni meč kupa odigrao sa Hapoelom iz Jerusalima, a tim koji predvodi srpski trener Aleksandar Džikić je slavio 79:71.

Na ovom meču, trener Makabija, Oded Kataš nije mogao da računa na jednog od najboljih bekova Evrolige Vejda Boldvina koji se povredio. naime, on je osetio bol u leđima tokom zagrevanja, pa je odlučeno da ne igra u ovom duelu.Takođe, i Džoš Nibo se povredio tokom samog susreta, pa je drugo poluvreme proveo u svlačionici. Shodno tome, nije još uvek poznato da li će se dvojica važnih košarkaša oporaviti za duel koji sa Partizanom igraju ovog četvrtka.

U klubu se nadaju da će moći da zaigraju, ali preciznih informacija još uvek nema.

- Nadam se da nije preozbiljno. Izgubili smo Vejda neposredno pre utakmice, nadam se da će biti dobro. Sa malo skraćenom rotacijom ulazimo u novu sezonu, nedostaju nam dva bitna igrača. U četvrtak počinje sezona u Evroligi i moramo da izgledamo mnogo bolje - rekao je Kataš.

Džejk Koen je takođe izrazio nadu da će dvojac biti spreman.

- Vejd i Džoš su važni igrači za nas i nadam se da će biti dostupni u četvrtak. U ovu sezonu ulazimo sa dosta samopouzdanja. Imamo talentovan i kvalitetan tim i uzbuđen sam zbog početka - kazao je Koen.

(Telegraf.rs)

Video: NBA legenda o Srbiji i ljubavi navijača Zvezde: Divac mi je uvek pričao o Srbiji i vašoj košarci

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA