≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Toni Parker želi da iskoristi situaciju u Lionu i "preuzme" halu u svoje ruke

Vreme čitanja: oko 1 min.

Turbulentno je na Saoni i Roni

  • 0
Toni Parker Foto: AP/Tanjug

Kriza koja potresa Olimpik Lion, trenutno najgori tim Lige 1 preti da ozbiljno utiče i na Asvel, ekipu koja se nalazi u većinskom vlasništvu Tonija Parkera.

Sukob na relaciji sadašnjeg i bivšeg vlasnika unutar fudbalskog kluba ostavlja finansijske posledice, samim tim utiče i na slabe rezultate kluba. Iz tog razloga Džon Tektor, trenutno "čermen" Liona je odlučio da proda novoizgrađenu "LDLC Arenu" u koju je uloženo 140 miliona evra. Ona će tek biti otvorena u novembru mesecu.

To bi želeo da iskoristi Parker, koji bi hteo da kupi halu.

- Razgovarao sam o tome sa svojim akcionarima, oni žele da to urade, a mi želimo da se pozicioniramo i da kupimo arenu. Mislim da ćemo biti u jakoj poziciji. Olimpik je idalje deoničar u Asvelu, i za njih bi bilo korisno da se vrati u grupu koju ja vodim, ostajući u lionskom ekosistemu - rekao je Parker, potom i dodao:

- Ako kupimo 'LDLC Arenu', to mora da bude uspešan posao, a dobro znamo da koncerti čine da ova vrsta prostora napreduje. Želimo da zadržimo isti model definisan na početku, 13 utakmica Evrolige i 4 u 'Astrobaleu'. Naše prvenstvene utakmice će se takođe igrati na 'Astrobaleu', kao i utakmice ženskog tima u Evroligi - izjavio je Toni Parker.

(Telegraf.rs)

Video: Žofri Lovernj otkrio: Vratio bih se u Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA