Vreme čitanja: oko 1 min.

Barcokas zagrmeo na Evroligu: "Ovo što nam rade nije humano!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

I u pravu je...

  • 1
Jorgos Barcokas Foto: MN Press

Evroliga ima neki svoj ritam, a proširenjem na 18 ekipa ritam se dodatno pojačao, što je za mnoge timove neizdrživo.

Domaće lige pokušavaju da na neki način pripomognu svoji Evroligašima, tako što će startovati dosta pre sezone u Evroligi i natrpati što više utakmica u tom periodu.

Takav način postavljanja rasporeda se obije o glavu početkom sezone, što se da videti po primeru Monaka i Asvela, koji su već sada umorni.

Jorgos Barcokas, trener Olimpijakosa, istakao je da ovo nije način kako treba da se pravi raspored i da nije moguće ispratiti ritam i zadržati kvalitet košarke.

- Evroligin raspored je nehuman za sve. Igramo u petak, nedelju, utorak i četvrtak. Nivo košarke opada - izjavio je Jorgos Barcokas.

(Telegraf.rs)

Video: Jago dos Santos za Telegraf o šutnutim trojkama: "Opet ću da šutiram ako bude isto"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Obilić

    15. oktobar 2023 | 13:10

    Kao veteran ne slazem se sa Barcokasom, ranije smo mnogo trenirali i jedva cekali utakmice svi smo hteli sto vise utakmica i mi igraci i publika. Sada kada je doslo to vreme oni se bune pri tom da ne spominjem primanja tadasnjih trenera i igraca u odnosu na danasnje. Danasnji treneri se trkaju ko ima skuplji sat o automobilima i da ne pricamo. Ako ne mozete da igrate ne mozete da izdrzite 40 min po utakmici ili 120 minuta nedeljno vi onda lepo u fabrike ili poljoprivredu pa se onda zalite da vam je tesko, trenerke patike i slusalice u usima zamenite radnim kombinizonima pa u privredu gospodo u odelima, kravatama i roleksima i bez skupih vina. Čuš sve im teško pa se zale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA