Vreme čitanja: oko 1 min.

Grobari zbog Tvitera očekivali Lamba u Partizanu, ali...: Evo šta je značilo jagnje koje je objavio Mijailović

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sada je sve jasnije

  • 5
Džeremi Lemb Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Nedavno je na Tviter profilu Jovana Mijailovića, sina predsednika košarkaškog kluba Partizana Ostoje, osvanuo jedan misteriozan tvit, gde je ostavio samo emotikon jagnjeta. Prvobitno je to protumačeno kao mogući dolazak Džeremija Lemba u Partizan, ali... Istina je ovoga puta, čini se, drugačija.

Naime, Jovan Mijailović je zagolicao maštu mnogima ovim tvitom, pogotov jer se on dogodio i neposredno pre nego je i sam Lamb "vejvovan" od strane Sakramento Kingsa, što je još više "probudilo" Grobare.

Međutim, to je sve ostalo samo u domenu "mogućeg", bar za sada, dok je taj Tvit dobio i značenje.

Ono što se krije iza Tvita jeste i nova "organizacija" koja se pojavila na ovoj društvenoj mreži, a koja se naziva "SheepEsport", iliti "Esport Ovca", a čiji je jedan od osnivača i poznati Tviter nalog "LecWooloo" koji važi za jednog od najvećih insajdera u ovom sportu.

Takođe, sam je i Jovan otkrio da je uključen u ovaj projekat, te je sada sve jasnije, bar kada se tiče gorepomenutog Tvita.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA