≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nismo na sahrani, da slušam druge, već bih se obesio o drvo": Trener Baskonije progovorio o sopstvenoj smeni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Baskonija je u rezultatskoj krizi

  • 0
Žoan Penjeroja Foto: MN Press

Odigrana su tek četiri kola Evrolige, a dva tima, Asvel i Crvena zvezda, smenile su trenere sa kojima su ušli u sezonu. Ipak, lista se tu ne završava, jer bi sledeći trener koji dobija otkaz mogao da bude Žoan Penjeroja iz Baskonije.

Naime, španski tim je  itreći put poražen na svom terenu, ovoga puta od Unikahe 93:84 u ACB ligi.

- Posvećen sam onome što kontrolišem na terenu i u svlačionici i jasno je da razgovaramo o tome kuda treba da idemo. Nisam zabrinut za sebe, miran sam za svoj posao, ali bih voleo da budemo dosledniji. Imam fantastičnu grupu koja je uz mene - rekao je Penjaroja posle meča sa Unikahom.

Potom, Penjeroja je prokomentarisao i moguću smenu.

- Da sam obratio pažnju na svu buku i priče već bih se obesio o drvo, a tek je 23. oktobar. Radiću kao što sam radio tokom svoje karijere. Možda spremate moju sahranu, ali veoma sam miran, imam dobru konekciju sa sa igračima. Nismo na sahrani, ni mojoj ni na Baskonijinoj. U procesu smo da budemo bolji i pogođeni smo posle rezultat ove nedelje. Ako to ne utiče na igrače, onda smo sj***i. Ne možete da poredite sezone. Loše je vreme i nije neobično da se ovo desi, ali moramo da budemo jaki - zaključio je Penjaroja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA