Vreme čitanja: oko 1 min.

Fener slavio u drami protiv Olimpijakosa: Milutinov promašio produžetak, Asvelu pripala "ludnica" u Kaunasu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milutinov je na kraju završio meč sa 12 poena, pet skokova i jednom asistencijom, dok je u redovima Fenerbahčea, Marko Gudurić zabeležio četiri poena, jedan skok i četiri asistencije

  • 1
Nikola Milutinov Foto: MN Press / kl

Prava ludnica viđena je na mečevima u Evroligi, a Fenerbahče i Asvel se na kraju raduju posle pobeda u pravoj drami.

Košarkaši Fenerbahčea slavili su u "tesnoj" završnici protiv Olimpijakosa sa 79:77, a srpski košarkaš Nikola Milutinov promašio je koš za produžetak u poslednjoj sekundi.

Bolje je Fener otvorio meč, ali je Olimpijakos uspeo da uzvrati u trećoj deonici, i u poslednjoj uvede meč u pravu dramu.

Na kraju, poslednji napad, za produžetak imao je Najdžel Vilijams-Gos, koji je pokušao da ide na polaganje, lopta se odbila do Milutinova, koji je iz nezgodn pozicije pokušao da pogodi, ali je lopta na kraju završila samo na obruču.

Milutinov je na kraju završio meč sa 12 poena, pet skokova i jednom asistencijom, dok je u redovima Fenerbahčea, Marko Gudurić zabeležio četiri poena, jedan skok i četiri asistencije.

Ništa manje uzbudljivo nije bilo ni u Kaunasu, gde je Asvel u finišu slavio protiv Žalgirisa sa 91:88.

Imao je Žalgiris prednost tokom čitavog meča, ali je Asvel u poslednjoj četvrtini uspeo da preokrene meč u svoje ruke. Na kraju, serijom 19:8 u poslednjoj deonici, uspeli su da slave.

Odlučujući koš postignut je dvadesetak sekundi pre kraja, Luvavu pogodio i odveo svoj tim na jedan razlike, da bi potom, u narednom napadu, Asvel samo potvrdio pobedu.

Ovo je Asvelu prva pobeda ove sezone u Evroligi, ujedno prva i za novog trenera Asvela, Đanmarka Poceka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA