Vreme čitanja: oko 1 min.

Majk Džejms trojkom srušio Mirotića i Armani

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Armaniju je Šilds bio najefikasniji sa 17 poena, a Nikola Mirotić nije bio u prepoznatljivom šuterskom raspoloženju, te je meč završio sa devet poena, devet skokova i dve asistencije

  • 0
Majk Džejms Printscreen: Twitter/ @EuroLeague

Košarkaši Monaka savladali su u još jednoj ludoj utakmici ekipu Olimpije iz Millana, sa 72:68, u okviru šestog kola Evrolige.

Dosta neizvesno je bilo od prvog do poslednjeg minuta, i viđena je prava rezultatska klackalica. Ipak, na kraju je Monako, predvođen raspucanim Majkom Džejmsom (21 poen, 5 skokova, 3 asistencije), uspeo da slomi otpor milanskog kluba.

Upravo je Majk Džejms taj koji je i odlučio utakmicu, i to u samom finišu. Pri rezultatu 66:67, i petnaestak sekundi do kraja, Džejms je u svom stilu, posle driblinga naskočio i šutnuo za tri, a i pored toga što je Tonut bio uz njega, lopta je ušla "bez koske".

U Armaniju je Šilds bio najefikasniji sa 17 poena, a Nikola Mirotić nije bio u prepoznatljivom šuterskom raspoloženju, te je meč završio sa devet poena, devet skokova i dve asistencije.

(Telegraf.rs)

Video: Bolomboj jasan posle Bajerna: "Radije bih da počnemo sezonu ovako, to je proces izgradnje..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA