≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši šampion Evrolige osuo paljbu po NBA ligi: "Teško je gledati, ali i dalje sedim i pokušavam..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poprilično je bio kritičan

  • 0
Branko Lazić i Tajris Rajs Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Ne prija svakome način na koji se košarka igra u NBA ligi. Brza igra bez mnogo truda u defanzivi tokom ligaškog dela sezone, zvezde koje su obično zaštićene od strane sudija i još mnogo toga se može ubrojiti među primedbe.

Kada one dođu iz usta nekadašnjeg šampiona i MVP-a završnog turnira Evrolige, koji je pritom Amerikanac, onda verovatno dobijaju i na većoj težini.

Bivši košarkaš dobro poznat u čitavoj Evropi Tajris Rajs na Tviteru se požalio uz zaista oštre reči upućene definitivno najkvalitetnijoj ligi sveta, ali vrlo često ne najzanimljivijoj za oči.

- NBA je toliko težak za gledanja. a ja i dalje sedim i pokušavam. Duvlji šutevi. Kukanje na svakom posedu. Bez fizičke igre. Zvezde nikad nisu faulirane, ali šutiraju gomilu bacanja. Samo hrpa talentovanih i veštih momaka koji su samo talentovani i vešti - stoji u njegovom postu.

U komentaru je dodao i da tako nije bilo nekada, pa je evidentno da je Rajs vrlo nezadovoljan u šta se NBA pretvorio.

Tajris je 2014. godine u dresu Makabija osvojio Evroligu uz MVP titulu, a godinu dana kasnije okitio se titulom Evrokupa i nagradom 2015. sa Himkijem. Tokom karijere nosio je i opremu Panioniosa, Artlanda, Ritasa, Bajerna, Šenžena, Bamberga, Panatinaikosa i AEK-a.

(Telegraf.rs)

Video: "Psihički smo ga spremali za meč s Partizanom": Itudis za Telegraf otkrio situaciju oko Madara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA