≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evroliga iz bezbednosnih razloga premestila meč Makabija iz Istanbula u Beograd

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi termini u eltinom takmičenju

  • 2
KK Partizan Foto: MN Press

Utakmica devetog  kola Evrolige između Fenerbahčea i Makabija, zakazana za 16. novembar igraće se u Beogradu umesto u Istanbulu, saopštili su danas čelnici tog takmičenja.

Evroliga precizira da je promenila domaćinstva utakmica između Fenerbahčea i Makabija zbog bezbednosnih razloga, pa će utakmica koja je zakazana za 16. novembar u Istanbulu biti odigrana istog datuma u Beogradu, gde je Makabi domaćin zbog vojnog sukoba u Izraelu.

Istovremeno je saopšteno da će utakmica u kojoj je Makabi originalno trebalo da bude domaćin Fenerbahčeu biti odigrana četvrtog januara u Istanbulu. Ova odluka je doneta uzimajući u obzir preporuke i izraelske i turske vlade.

Osim te, utakmica između Makabija i Real Madrida koja nije odigrana tokom ove nedelje zakazana je za 28. novembar takođe u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović u Tel Avivu analizirao detalje poraza od Makabija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    10. novembar 2023 | 14:30

    Hoce li zvezda i Partizan dobiti A licencu ,realno zbog svih ovih stvari i kao drzava zasluzujemo i 3 prestavnika a ne dva Zivela Srbija ziveo Partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA