Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš Makabija na žestokom udaru zbog supruge: "Ja na strani Hamasa? Je**te se!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napravila je Boldvinova žena "grešku u koracima"

  • 0
Vejd Boldvin Printskrin: Instagram/taijabrielle

Košarkaš Makabija Vejd Boldvin našao se na žestokom udaru navijača zbog poteza koji je njegova supruga neoprezno napravila na društvenim mrežama!

Boldvina i Taiju su zasuli komentarima mržnje i optužili su ih da su na strani Hamasa, nakon što je ona podelila propalestinski video koji je govorio o deci koja umiru od bombi u Gazi.

- Ne bavim se politikom, ali da budem jasan: zbog Hamasa sam morao da odem zajedno sa svojom porodicom van zemlje za koju smo odlučili da će nam biti dom na tri godine. Oni su učinili da se naš tim nalazi u teškojm situaciji sa kojom moramo da se nosimo na najbolji mogući način. Oprostili smo se od naših navijača, to je izazvalo pritisak i neprijatnost.

Boldvin je nastavio sa objašnjenjem, te je i opsovao:

- Još uvek pokušavamo da svoju energiju i strast posvetimo Makabiju i državi Izrael. Ako ikada tvrdite da sam na strani Hamasa, onda se je**te. Radio sam celu svoju karijeru da pronađem dom i našao sam ga u Izraelu. Moja porodica i ja dali smo sve za klub i ono što on predstavlja. Tokom čitavog procesa od 7. oktobra radili smo zajedno da nastavimo sezonu i odamo ponos i poštovanje građanima Izraela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA