Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo kako izgleda tabela Evrolige posle poraza Partizana i pobede Zvezde

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada je reč o rasporedu večitih, Zvezda će u četvrtak od 20.15 igrati u Atini protiv Olimpijakosa, dok će Partizan u petak u Areni dočekati Albu

  • 9
Evroligaška lopta Foto: BEAUTIFUL SPORTS/Luciano Lima / imago sportfotodienst / Profimedia

Kompletirano je osmo kolo Evrolige, a poznato je i kako sada izgleda stanje na tabeli.

Košarkaši Reala iz Madrida još uvek ne znaju za poraz u elitnom takmičenju, i nalaze se na prvom mestu sa skorom 7-0, ali i utakmicom manje (protiv Makabija).

Poziciju niže, sa skorom 6-2, nalazi se Barselona, koja je doživela ubedljiv poraz sa 23 razlike od Baskonije koju sa klupe predvodi Duško Ivanović (94:71).

Isti skor ima i Virtus iz Bolonje, koji se nalazi na poziciji tri, a potom slede tri tima sa identičnim skorom - 5-3. Monako je četvrtoplasiran, Fenerbahče zauzima peto mesto, dok je Valensija na šestoj poziciji.

Na sedmom mestu je Makabi iz Tel Aviva, koji zbog rata u Izraelu ima i utakmicu manje, i ima skor 4-3. Sledi Panatinaikos sa skorom 4-4, a identičan odnos poraza i pobeda imaju i Olimpijakos na devetom, Baskonija na 10. i Efes na 11. mestu.

Dvanaestu poziciju zauzima Crvena zvezda sa skorom 3-5, a sa istim skorom poziciju niže nalazi se i Partizan. Isti skor imaju i Žalgiris i Bajern na 14, odnosno 15. mestu.

Na 16. poziciji, pomalo iznanđujuće nalazi se Olimpija iz Milana sa skorom 2-6, koliko ima i Asvel na mestu niže, a poslednje, 18. mesto zauzima berlinska Alba, sa skorom 1-7.

Podsetimo, već u četvrtak nastavlja se program u Evroligi, i deveto kolo, s obzirom na to da je ove sedmice na redu dupli program u elitnom takmičenju. Kada je reč o rasporedu večitih, Zvezda će u četvrtak od 20.15 igrati u Atini protiv Olimpijakosa, dok će Partizan u petak u Areni dočekati Albu.

(Telegraf.rs)

Video: Teodosić prekinuo zavet ćutanja i prvi put pričao za medije od starta Evrolige: Naša najbolja igra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    16. novembar 2023 | 00:01

    Do juce nije nikoga interesovala tabale ajde videcemo dali cete u petak da izbacite tabelu da vidimo gde je ko na kom mestu.

  • RV

    15. novembar 2023 | 23:32

    Mi smo dobili Asvel, Fener i Konu, a ona isto Asvel, Fener i 3 ne znam. Tu smo negde, hehe 3:5

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA