Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedva je dolazio do daha: Snimak koji pokazuje svu surovost profesionalnog sporta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izuzetno naporna nedelja za centra Olimpijakosa

  • 3
Mustafa Fal Foto: Printscreen/Twitter

Crvena zvezda se nije proslavila u Pireju, pošto je Olimpijakos na kraju slavio pobedu sa svojim navijačima, ali, kako je Sferopulos posle meča rekao, borili su se do samog kraja bez obzira na rezultat.

Bila je ovo naporna utakmica za sve, duplo kolo Evrolige teško je i za one sa najboljom kondicijom, a zamislite kako je podnose oni koji to nemaju.

Jedan od tih sa nešto slabijom kondicijom je Mustafa Fal, centar Olimpijakosa, koji često mora da ima kvalitetnu zamenu, kako bi sa njim delio minutažu.

Za Olimpijakos je bilo izuzetno bitno da dobije ovu utakmicu kako bi skorom uspeli da se vrate u pozitivu, ali imali su veliki problem, odsustvo povređenog Milutinova i samo jednog pravog centra upravo u Mustafi.

Na priloženom snimku možete videti kako je u jednom momentu utakmice podnosio veliku minutažu, pošto je u samo 48 sati odigrao ukupno preko 70 minuta veoma fizičke i iscrpljujuće košarke.

Ne kažu slučajno nije lako biti profesionalni sportista.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Zvezde čekali Jaga ispred Arene sa brazilskim zastavama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duu

    17. novembar 2023 | 00:08

    Znam ljude koji svakodnevno rade po 10-12 sati na gradjevini po paklenim letnjim vrucinama. Pa da li ih neko pita mogu li i jesu li se umorili? Moraju da rade ako zele da prezivljavaju! Ne kazem da je lako i sportistima, ali je definitivno lakse i bolje svakodnevno trenirati i igrati utakmice nego raditi bilo kakav posao kod privatnika. A na kraju krajeva, ti sportisti imaju i masaze posle utakmica, a obicni radnici posle smene od 10 sati ne, nego verovatno imaju nekih obaveza posle posla, oko kuce sto bi se reklo..:)

  • 🔴🔵⚪

    17. novembar 2023 | 08:05

    Kada potpisuju milionske ugovore, tada se ne bune sto moraju da igraju duplo kolo...

  • Mitroowood

    17. novembar 2023 | 13:18

    Isti Rodić nakon 10 odigranih minuta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA