Vreme čitanja: oko 1 min.

Olimpijakos kupuje još jednog igrača od Žalgirisa: Posle Brazdejkisa, žele i plejmejkera s grčkim pasošem!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rešili su se da pokupe ono što žele

  • 0
Naz Mitru Long Foto: MN Press / Marko Metlas

U Evroligi nije tajna da Olimpijakos želi da dovede nove igrače na pozicijama beka i krilnog centra, a kako se može čuti iz Grčke, oni više ne gledaju ka NBA ligi za to. Štaviše, oni žele da "kupuju domaće", zbog čega i gledaju ka Žalgirisu.

Naime, kako tvrde mediji iz Grčke, a što je potvrdio i pouzdani italijanski novinar Mateo Andreani, Olimpijakos želi u svoje redove da dovede kombo-beka iz Žalgirisa, Naz Mitru Longa, koji poseduje i grčki pasoš, te se ne bi vodio kao stranac u ovom timu.

Naz Mitru Long je rođen u Kanadi, ali bi trebalo uskoro da dobije i pasoš Grčke kako bi mogao da se stavi na raspolaganje Dimitrisu Itudisu za reprezentaciju, a sada će mu i značiti pošto se neće voditi kao stranac u ekipi iz Pireja.

Inače, Mitru Long je letos stigao u Žalgiris posle sezone u Milanu, a sada bi već mogao da ode.

Ove sezone, Naz Mitru Long ima skupljena 92 minuta u Evroligi, a u proseku beleži 4.1 poen, jedan skok i 0.2 asistencije po meču.

Olimpijakos je spreman da za njegove usluge plati i obeštećenje, čime bi postao i drugi igrač kojeg je Olimpijakos kupio od Žalgirisa ove sezone, pošto su prethodno doveli Ignasa Brazdejkisa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA