Vreme čitanja: oko 1 min.

"Drago mi je što se Milutinov vraća...": Džin Olimpijakosa oduševljen zbog oporavka Srbina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli se raduju povratku Milutinova

  • 0
Nikola Milutinov, KK Olimpijakos, KK Panatinaikos, Evrolige Foto: Stefanos Kyriazis/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Košarkaši Olimpijakosa igraju protiv Žalgirisa meč 10. kola Evrolige, a Mustafa Fal se oglasio uoči susreta protiv Litvanaca. 

On je pred ovaj duel prokomentarisao potencijalni povratak svog saigrača Nikole Milutinova na parket.

- Nikola se vratio trenažnom procesu pre nekoliko dana i izgleda spremno za utakmicu. Biće to teška utakmica. Treba da se borimo i da imamo stabilnost u našoj igri - izajvio je Fal i dodao:

- Nije da se osećam sigurnije, jer uvek kada se igrači vrate iz povrede potrebno im je vreme da se naviknu na igru. Drago mi je što se svi polako vraćaju i videćete šta možemo da uradimo zajedno na terenu. Sigurno neće biti 100 odsto sada, ali kada se vrate novi igrači i prilagode, moćićemo da pokažemo šta možemo. Bolje da se to desi sada i da dođu unazad u ovom periodu nego kasnije - govorio je Fal o svom timu.

O tome kako se oseća zato što neće morati da igra 35 minuta, odgovorio je:

-Moj pristup igri se neće promeniti, biću svežiji ali i agresivniji, jedno je sigurno moj pristup igri se neće promeniti.

Pogledajte ceo intervju sa Francuskim reprezentativcem:

Da podsetimo, Milutinov je polomio prst desne noge i nije igrao na poslednje dve Evroligaške utakmice, u kojima je njegova ekipa oba puta slavila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA