Vreme čitanja: oko 1 min.

Spektakl na otvaranju nove hale u Evroligi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajan performans na poluvremenu meča Asvel - Bajern obeležio je promociju arene

  • 0
LDLC Arena performans Foto:PrintScreen/Twiteer=LDLC Arena

Susret Asvela i Bajerna u Vilerbanu nije obeležila samo sjajna utakmica koju smo mogli da gledamo, već i neverovatan ambijent u novootvorenoj LDLC Areni koja je bila ispunjena  skoro do poslednjeg mesta.

Oboren je rekord na Asvelovim domaćinstvima, gde je u četvrtak veče tim iz Vilerbana imao podršku od 11 354 ljudi na tribinama. Kapacitet arene je 12. 000 sedišta za košarkaške utakmice, dok je 16. 000 mesta za koncerte.

Pocekova ekipa je zabeležila novi poraz u Evroligi, ali uz neverovatnu atmosferu, kako na terenu uz dva produžetka i jako blizu trećeg, tako i na tribinama u duhu NBA utakmice gde su se svi dobro zabavili uz sjajni performans na poluvremenu.

Podršku domćem timu je pružio i poznati teniser Džo Vilfred Conga koji je bio na promociji otvaranja ove prelepe arene. Uz još dosta poznatih Francuza koji su sedeli u prvom redu do terena našao se i vlasnik Asvela, Toni Parker koji je bodrio svoj klub sa ostalim funkcioneriama iz vip lože.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA