Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog ovoga navijači Panatinaikosa važe za najbolje u Evropi: Vezali pobede, pa napravili ludnici u Atini

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve se vraća na staro

  • 1
Slavlje igrača Panatinaikosa sa igračima Foto:PrintScreen/Twitter=Panathinaikos BC

Panatinaikos je podigao formu i trenutno su u odličnoj seriji pobeda, vezali su četiri trijumfa u Evroligi, a takođe nisu poraženi u domaćoj ligi. Ti rezultati su probudili navijače zelenih da naprave spektakl protiv Valensije.

Ekipa Ergin Atamana igra odlično i trijumfovala je u 10. kolu Evrolige protiv Valensije rezultatom 90:73, čime su se uzdigli i navijači koji nisu bili najzadovoljniji posle prvobitnih lošijih utakmica u Evroligi.

Navijači Atinskog veklikana su uvek bili među najvatrenijom publikom u Evroligi, a turski stručnjak im očigledno donosi ono što oni žele, a to su najviše ambicije.

Nepobedivi su u Grčkoj ligi (7-0), a u Evroligi trenutno zauzimaju četvrtu poziciju sa skorom 6-4, i po izjavama Atamana ne planiraju da se tu zaustave.

Takve izjave su tačno ono što uzbuđuje navijače i povezanost između njih i igrača prelazi na jedan potpuno novi nivo. Matijas Lesor ima iskustva sa takvom vrstom publike, što se videlo i tokom prethodne sezone u Partizanu, a to je pokazao i protiv Valensije.

Lesor je zabeležio 17 poena i sedam skokova. Za njega se neke stvari nikad ne menjaju, pogledajte video nakon pobede, gde igrači Panatinaikosa proslavljaju sa navijačima.

(Telegraf.rs)

Video: Ataman "udario" na Pešića: "Nije bio fer, to je zbog pritiska zbog Evrobasketa"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    24. novembar 2023 | 15:32

    Типични навијачи резултата, као и гробари. Иначе, зна се да смо годинама уназад у 5 најбољих у свету, тако да навијачи резултата нису у тој категорији...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA