Vreme čitanja: oko 1 min.

Olimpija Milano izgubila od Žalgirisa posle Zvezde, Makabi ubacio 102 poena protiv Albe u "Pioniru"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bajern je ubedljivo dobio Virtus

  • 1
Nikola Mirotić Foto: Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ip / PA Images / Profimedia

Ekipa Olimpije iz Milana neprijatno je iznenadila svoje navijače večeras na domaćem parketu, pošto nije uspela da kapitalizuje brejk iz prošle runde protiv Crvene zvezde u gostima i poražena je od Žalgirisa, čak poprilično ubedljivo - 70:83.

Mada su Litvanci bili bez nekoliko važnih igrača u rosteru, to se nimalo nije osetilo, a dominirao je Edgaras Ulanovas, koji je predvodio svoju ekipu ka veoma važnom trijumfu posle serije slabijih rezultata.

Litvanac je ubacio 20 poena uz šest skokova i pet asistencija za 35 minuta na terenu, a pratio ga je Kinan Evans sa 19 poena uz Rolandsa Šmitsa sa 16.

Na drugoj strani je Šejvon Šilds uspeo da ubaci 21 poen, a Nikola Mirotić je dodao 14, što nije bilo dovoljno da se isparira.

Košarkaši Makabija iz Tel Aviva su bili i više nego ubedljivi kod "kuće" u "Pioniru" protiv Albe iz Berlina, pošto su im ubacili čak 102 poena - 102:81.

Od početka se videlo da će ovo biti gaženje nemačkog tima, pošto je Makabi prvu četvrtinu dobio sa +15, a potom do kraja bez problema uvećao razliku i komotno slavio.

U izraelskom timu je Vejd Boldvin ubacio 18 poena, Bonzi Kolson je dodao 17, dok je za Albu dominirao Gabrijele Proćida sa 22 poena.

U preostalom meču, Bajern je deklasirao Virtus na domaćem parketu i tako stigao do pete pobede - 90:76.

Dabl-dabl Serža Ibake je sigurno u tome pomogao sa 24 poena i 13 skokova, dok je na drugoj strani Belineli zastao na 22 poena.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksa Avramović kao "Zoro": Pogađa iz svih pozicija pred meč protiv Panatinaikosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    1. decembar 2023 | 05:28

    Zvezdu uskoro preskače i Asvel. Jednostavno sve je jasno, tim i igra za 15. mesto ali u svakom smislu te reči. Čović i ikebane mudro ćute. Neznalice najobičnije. To društvo treba da raspusti onaj ko i celu priču finasira, a to je država. Lazića, Lazarevića, Kuzmića, Ilića, Simonovića, Davidovca, Nejpira, Tobija, Gedraitis, Bjelica. Najavljivati bombe, detonacije od pojačanja, plasirati priču kako je ono najbolji sasatv Zvezde u istoriji, kako je najskuplji, kako će se poušati osvojiti sve pa i Evro liga, a izmašiti ovoliko igrača je krajnji diletantizam. Teško je izbrojati koliko sezona je prosuto zbog identičnih grešaka. Pa teletabisi bi shvatili da treba nešto promeniti, angažovati nekoga ko zaista zna koga od igrača treba zadržati, koje mlade igrače forsirati, koga dovesti kao pojačanje, kog trenera angažovati ... Čović, ikebane i menadžeri do sada manje više vola u d..e ne mogu da ubodu kad je reč o igračkom kadru pred početak svake sezone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA