Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj Virtus je baš ozbiljan: Barselona pala u Bolonji, Makabi posle drame dobio Asvel u Lionu

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekipa iz Italije je sada na skoru 8-4 na trećem mestu

  • 0
Ognjen Dobrić Foto: Michele Nucci/IPA Sport/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

Košarkaši Virtusa iz Bolonje nastavljaju sa neverovatnim rezultatima u Evroligi ove sezone, pošto su na domaćem terenu uspeli da sruše i tim Barselone za osmi trijumf u ovom takmičenju - 80:75.

Dosta dugo su gubili Italijani, na poluvremenu su imali minus od 12 poena, ali su potom odigrali odličnu treću i pre svega poslednju četvrtinu i tako stigli do velikog preokreta.

Na krilima danskog košarkaša Ifea Lundberga koji je ubacio 21 poen, kao i Tornikea Šengelije koji je dodao 14 poena uz devet skokova. Vili Ernangomez je na drugoj strani ubacio 15 poena.

Posle ovog kola, Barselona je na skoru 9-3, dok je Virtus sada samo jedan trijumf iza na trećem mestu i potpuno je usamljen.

U preostalom meču ovog kola, Makabi je posle drame savladao ekipu Asvela u Lionu, iako je Nando de Kolo dao sve od sebe da izbori barem produžetak - 91:94.

Za Asvel su blistali Lovernj sa 23 poena, De Kolo sa jednim manje, kao i Luvavu-Kabaro sa 19 poena, dok je Boldvin ubacio 21 poen za Makabi, a pratio ga je Braun sa 16 poena.

(Telegraf.rs)

Video: Boriša Simanić prvi put posle Mundobasketa o povredi, oporavku, Zvezdi i nastupima za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA