≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Barcokas otkrio kada će Petrušev zaigrati: Moglo bi biti ove nedelje

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ističe grčki stručnjak da je uklopiti igrača težak zadatak u ovakvom formatu takmičenja

  • 1
Filip Petrušev u Olipijakosu Foto:PrintScreen/YouTube=SPORT24

Srpski reprezentativac, osvajač srebrne medalje na Svetskom prvenstvu i od skora igrač Olimpijakosa Filip Petrušev bi prema rečima grčkog stratega Jorgosa Barcokasa trebao da debituje već u ovom kolu protiv ekipe Bajerna. On je propustio prvi meč duplog kola Evrolige protiv Real Madrida.

Trener giganta iz Pireja Barcokas je istakao kako će igrač na poziciji centra biti uvršten u sastav protiv tima iz Minhena, u meču 13. kola Evrolige, koji se igra pred domaćim navijačima.

- Moguće je (on će igrati). Nemamo mnogo timskih treninga, oni su veoma specifični sa vežbama. Za trenere je težak posao da sada integrišu nove igrače, znate. Nema vremena za timske treninge. Utakmica je mnogo, a kroz utakmice se mora saznati kako napreduje, što nije lako jer su sve utakmice veoma zahtevne, a svaki posed se računa. Ali on će biti u igri za naš tim, a videćemo kako će proći sa minutažom - istakao je Barcokas.

Olimpijakos će igrati utakmicu bez Najdžel Vilijams-Gosa, kako je ranije najavljeno. Trenutno su sa po šest pobeda i poraza na deobi sedmog mesta u Evroligi uz još šest ekipa, među kojima je i ekipa Bajerna.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksa i Petrušev u zagrljaju: Pešić nasmejan nazdravio sa košarkašima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sigurno

    7. decembar 2023 | 18:19

    Vodan po Atini da vidi gde je policija za tuzakanje.Nema saopstenja da ga odvede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA