Vreme čitanja: oko 1 min.

Milutinov jedva čeka debi Petruševa: "Može mnogo da pomogne ekipi, potreban nam je"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepe reči saigrača iz reprezentacije

  • 1
Nikola Milutinov Foto: MN Press / kl

Srpski reprezentativac i osvajač srebrne medalje na prethodnom Mundobasketu, Nikola Milutinov je istakao da se nada što ranijem debiju Filipa Petruševa. Krilni centar je iz NBA lige došao u Olimpijakos nedavno i još uvek nije upisao minute.

Milutinov je pre svega istakao da ima probleme sa povredama i da će mu trebati vremena da se u potpunosti oporavi.

- Malo sam van forme zbog povrede. Moram naporno da radim da bih se vratio u formu, ali verujem da za mene stižu bolji dani. Pozitivan sam i samouveren. Ne znam šta se desilo. Moglo bi da bude SP. Možda nešto drugo. Nadam se da neće više da bude povreda i da će svi klubovi imati svoje igrače na raspolaganju… Ovo je za nas najvažnije - ističe Milutinov.

Onda se okrenuo priči oko njegovog saigrača u reprezentaciji, nedavnom pojačanju Olimpijakosa.

- On je prošle sezone, a i tokom leta pokazao da je kvalitetan igrač. Može mnogo da pomogne ekipi, a nadamo se da će uskoro da zaigra i da bude deo tima, jer nam je potreban - zaključuje sprski centar.

Milutinov je ove sezone u proseku beležio 14 poena uz 4,3 skoka i jednu asistenciju. Petrušev je u NBA ligi imao neuspešan period sa Filadelfijom, a kasnije je trejdovan u Kliperse i na kraju otpušten od strane Kingsa.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić u transu i zagrljaju Milutinova prišao pevaču i zapevao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA