≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ataman besneo posle poraza: "Ko god da je napisao ono sr*** tužiću ga!"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekstremno ljut trener Panate

  • 3
Ergin Ataman Foto: Antonis Nikolopoulos / Eurokinissi / imago sportfotodienst / Profimedia

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman je nakon utakmice proti Real Madrida iznenadio sve prisutne novinare. Naime, on je bio ekstremno ljut na tekst koji je neko od novinara napisao o, kako on tvrdi, izmišljenim detaljima razgovora sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom.

Njegov tim je poražen pred domaćim navijačima, a konferenciju je Ataman iskoristio da zapreti tom novinaru.

- Kao što znate, danas sam posetio predsednika Erdogana u Atini. On se posle toga sastao sa grčkim premijerom. Posetio sam ga u turskoj ambasadi i razgovarali smo pola sata. Neko u Grčkoj, neko od vaših prijatelja, napisao je sr**e od vesti. Rekli su da me je pitao: ’Zašto si došao u Panatinaikos?’, a da sam mu ja rekao da sam došao kako bih ovde pobedio Fenerbahče. To je totalno sr**e - ljutito je rekao Ataman.

Potom je objasnio o čemu je tačno reč, da nije bilo nikakve priče o Fenerbahčeu.

- Razgovarali smo o prijateljstvu Turaka i Grka, o kulturi sporta u Grčkoj, o Panatinaikosu i Olimpijakosu. Nisam ni spomenuo Fenerbahče. Koja god novina da je to napisala, tužiću ih - objasnio je Ergin Ataman.

(Telegraf.rs)

Video: Mesina otkrio koliko će pauzirati Mirotić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    8. decembar 2023 | 01:15

    Grci i turci nisu bili i nece nikada biti"prijatelji",grci naspram nas srba nisu"zaboravili"ubijanje grka,strahote,paljenje gradova i rusenje Grcke za vreme osmanlijskog carstva...🇬🇷🇷🇸🇬🇷

  • Prle

    8. decembar 2023 | 08:53

    Olako se nesto javno tvrdi bez dokaza. Velika je inflacija opasnih reci. Mora se na sudu dokazivati zla namera onih koji zlonamerno sire neistine. U svim oblastima zivota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA